Nieuwsbrief week 13
Assurantie Hockey Toernooi op vrijdag 24 juni
Op vrijdag 24 juni wordt het Assurantie Hockey Toernooi georganiseerd en vindt plaats bij R.H.V. Leonidas. Het hockeytoernooi wordt voor de 8e keer georganiseerd door netwerkclub Young InSurance.
Lees verder
Webinar 'Nieuwbouw en bouwputten in een stedelijke omgeving'
In 2021 vond het webinar kabelschades plaats, een samenwerking tussen McLarens en Van Traa Advocaten. In de komende editie ligt de focus op nieuwbouw en bouwputten in een stedelijke omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bouw- c.q. sloopwerkzaamheden en risico's zoals trillingen in de grond, grondwateronttrekking en grondvervorming.
Lees verder
Hoe bewijs je fraude bij verzekeringszaken?
U weet als geen ander dat bij een (verzekerings)fraudezaak de kwaliteit van het bewijsmateriaal doorslaggevend is voor het wel/niet slagen van deze zaak. Maar wat is dan noodzakelijk (en van doorslaggevende waarde) bij de bewijsvoering en afhandeling van een zaak? U leert het in de cursus Verzekeringsfraude en bewijs van Studiecentrum Kerckebosch.
Lees verder
Remco Vendelbos in directie Compensa Letselschade
De directie van Compensa Letselschade is per vandaag uitgebreid met de komst van Remco Vendelbosch in de functie van Operationeel Directeur. De uitbreiding van de directie is een gevolg van de ambitie van Compensa om een groep te formeren van de huidige en toekomstige labels en daarbinnen de aandacht goed te verdelen.
Lees verder
Inschrijven NVGA congres kan nog tot dinsdag 5 april 2022, mis het niet
De NVGA verbindt en organiseert. De nieuwe slogan, die zoveel recht doet aan de reden van het bestaan van de NVGA, is dan ook gekozen als thema voor dit congres. De NVGA heeft de afgelopen twee jaar hun fysieke bijeenkomsten enorm gemist. Men kijkt er enorm naar uit om voor het eerst in twee jaar tijd weer een groot evenement te mogen organiseren.
Lees verder
Lemonade Foundation start project Lemonade Crypto Climate Coalition
Lemonade Foundation - een non-profit organisatie opgericht en gefinancierd door digitale verzekeraar Lemonade - heeft deze week haar eerste project aangekondigd: de Lemonade Crypto Climate Coalition. Dit nieuwe initiatief brengt een aantal totaal verschillende en maatschappelijk impactvolle domeinen samen: blockchain, verzekeringen en klimaatverandering.
Lees verder
Driedaags FERMA-congres van 9 - 11 oktober in Kopenhagen
Na een pauze van drie jaar is #fermaforum eindelijk terug! Het evenement, dat dit jaar in Kopenhagen plaatsvindt, telt meer dan 1.600 afgevaardigden, sprekers van hoge kwaliteit en workshops rond het thema 'samen de overstap maken' in een snel veranderende wereld. Het European Risk Forum brengt #riskmanagement professionals uit heel Europa samen, om inzichten te delen en de meest dringende risicokwesties over de hele wereld te bespreken.
Lees verder
Deborah Clausen Expert Personenschade bij McLarens
Per maart 2022 heeft McLarens zijn personenschade team verder uitgebreid met mr. Deborah Clausen, NIVRE-re. Deborah gaat binnen het team werken als Expert Personenschade.
Lees verder
Zurich verwijdert tijdelijk het ‘Z’ logo op sociale media
Zurich Insurance heeft zijn ‘Z’ logo verwijderd van alle sociale media aangezien de letter het symbool is geworden van de Russische invasie van Moskou in Oekraïne.
Lees verder
Crawford en BosBoon fuseren officieel tot één bedrijf
Per 1 april 2022 zal BosBoon Expertise Group BV fuseren met Crawford & Company (Nederland) BV, waarbij BosBoon als aparte rechtspersoon zal ophouden te bestaan. in oktober 2021 heeft Crawford & Company de aandelen verworven van BosBoon Expertise Group BV., BosBoon was tot nu toe een apart bedrijfsonderdeel binnen de Crawford groep.
Lees verder
Slimme auto’s dragen bij aan veiliger wegverkeer
Auto’s gaan wegbeheerders helpen door hen continu te informeren over hoe de weg erbij ligt. Zo krijgen de wegbeheerders een frequenter en completer beeld van de onderhoudstoestand en van verkeersonveilige situaties op de weg. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zorgt samen met Mercedes-Benz dat anonieme informatie uit voertuigen de komende twee jaar wordt gedeeld met alle Nederlandse wegbeheerders.
Lees verder
Minder rijden? Kijk dan ook even naar de autoverzekering
Als er minder kilometers per jaar worden gereden, kan dat tot 140 euro per jaar besparen op de premie van de autoverzekering, blijkt uit onderzoek van de financiële vergelijkingssite Geld.nl. “Veel autoverzekeraars kijken bij het bepalen van de premie hoeveel kilometers je per jaar rijdt. Hoe minder je rijdt, hoe lager de premie wordt”, legt Amanda Bulthuis van Geld.nl uit.
Lees verder
AutoScout24 verwerft meerderheidsbelang in AUTOproff
Het Europese online autoplatform AutoScout24 heeft een overeenkomst gesloten om een meerderheidsbelang te verwerven in digitaal groothandelsplatform AUTOproff, een snelgroeiend Europees B2B-platform voor auto’s. Het managementteam van AUTOproff zal een belang behouden en het bedrijf blijven leiden. De transactie zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022 worden afgerond.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716