Nieuwsoverzicht week 12
Doe ook mee met de SCHADE golfdag op donderdag 23 juni
In een informele ambiance worden er 18 holes gespeeld op een schitterende baan in Noord-Brabant. Voor diegenen die de golfdag niet willen missen maar nog te weinig ervaring hebben is er een golfclinic om kennis te maken met de golfsport. De ideale gelegenheid om samen met vakgenoten van een sportieve dag te genieten. Inmiddels hebben zich al meer dan 20 flights aangemeld en goed nieuws, je kunt je nog steeds inschrijven.
Lees verder
Anneke Veldink aangesteld als Directeur Operations bij VLC & Partners
VLC & Partners, een van de grootste zakelijke risicomanagers van Nederland, heeft per 1 april 2022 Anneke Veldink aangesteld als Directeur Operations. De benoeming past bij de groeiambities en de koers die de organisatie heeft ingezet. Met ruim 450 professionals adviseert VLC & Partners op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance.
Lees verder
Een geslaagde surprise activiteit van de RABS
Na een seizoen van hoofdzakelijk noodzakelijke annuleringen in verband met de overbekende pandemie was er op woensdag 23 maart weer een volwaardige activiteit voor de leden en de sponsoren van de RABS gepland. Op deze zonovergoten dag werd verzameld bij 'de Hoerenloper'. Dit is de Rotterdamse benaming voor een voetgangersbrug die in zuidelijke richting leidt naar Katendrecht, voorheen een rauwe buurt met raamprostitutie en horeca.
Lees verder
Bestuurswisseling bij het NARIM
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 22 maart 2022 heeft Adri van der Waart de voorzittershamer aan Albert van Haastrecht overhandigd. Adri was tien jaar bestuurslid van NARIM. De eerste zes jaar was hij penningmeester en de laatste vier jaar was hij voorzitter. Albert was al van 2007 tot en met 2012 bestuurslid en keert dus nu terug als voorzitter.
Lees verder
Fiets de longen uit je lijf voor Giro 555!
De 2022 editie van de Insurace Cycle Tour start op 10 juni 2022 vanuit Ede. Samen met de hoofdsponsors Aegon en ARAG, organiseert de Stichting Insurance Cycle Tour, na een 'Covid-Surplace' van 2 jaar, weer een prachtig wielerevenement voor collega’s uit de verzekeringswereld of daaraan gelieerd. Deelnemers aan de Insurance Cycle Tour kunnen kiezen uit 6 routes.
Lees verder
Openclaims breidt uit naar de Duitse markt
Het Nederlandse SaaS platform voor claims- en schadeherstelmanagement, Openclaims, opent per 1 april 2022 een kantoor in Keulen, Duitsland. Gezien de enorme groei die de Amsterdamse onderneming op de Nederlandse markt heeft doorgemaakt, is de opening van het Duitse kantoor een logische stap. In oktober 2021 openden zij al een kantoor in Kopenhagen, Denemarken.
Lees verder
Willens en Wetens: Is de eigenaar van omgevallen boom aansprakelijk
De maand februari kende heftige stormen waardoor veel bomen omvielen en/of takken afbraken. Dit met enorme schade tot gevolg. Is de eigenaar van een boom altijd aansprakelijk op basis van het feit dat hij eigenaar is? Is er sprake van risicoaansprakelijkheid? De Vereende zet de verschillende situaties op een rijtje.
Lees verder
​Hoe gaan risicomanagers om met de crisis Rusland-Oekraïne?
Op vrijdag 25 maart organiseert FERMA een webinar over hoe om te gaan met de implicaties van het Rusland-Oekraïne conflict voor organisaties en hun activiteiten.
Lees verder
Opgeheven DAP doneert resterende 60.000 dollar aan WWF
De Dutch Aviation Pool (DAP) is na bijna 90 jaar opgeheven. De pool voor luchtvaartverzekeringen heeft de afgelopen jaren de laatste schades afgewikkeld. Het resterende bedrag van bijna 60.000 is deze week overgemaakt aan het World Wide Fund For Nature (WWF).
Lees verder
Woensdag 30 maart AssurMada borrel in Rotterdam
Het bestuur van de AssurMada heeft lang uitgekeken naar het moment dat er weer een zeiltocht georganiseerd kan worden. Voordat het zover is wordt er allereerst de vertrouwde AssurMada-borrel georganiseerd. Tijdens de borrel wordt er meer verteld over wat de AssurMada dit jaar wil gaan doen.
Lees verder
In 2020 2,8 miljard euro per dag uitgekeerd
Europese verzekeraars hebben in 2020 dagelijks 2,8 miljard euro uitgekeerd. Iets meer dan een jaar eerder toen er 2,7 miljard per dag is betaald.
Lees verder
De beste manieren om te besparen bij het huren van een auto
Het huren van een auto geeft zoveel vrijheid aan een vakantie, het is dan ook logisch dat een auto huren Gran Canaria vaak gedaan wordt als men bijvoorbeeld op vakantie gaat naar dit Spaanse eiland. En het hoeft ook nog eens geen fortuin te kosten! Ontdek in dit artikel een paar van de beste manieren om kosten te besparen bij het huren van een auto.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716