Nieuwsoverzicht week 11
DNB heeft donderdag het jaarverslag 2021 gepresenteerd
Donderdagochtend was de presentatie van het DNB jaarverslag 2021. Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank, kijkt terug op het afgelopen jaar maar ook vooruit. Het zal duidelijk zijn dat de oorlog, waarvan het einde nog ongewis is, ook een grote invloed heeft op onze Nederlandse economie.
Lees verder
Speciale CNC machine voor herstel van beschadigde velgen
In Naarden is Gebr. van Leeuwen Velgherstel van start gegaan. Dit nieuwe bedrijf is onderdeel van het autoschadeherstelbedrijf ASN Gebr. De Zeeuw en herstelt in eigen beheer beschadigde autovelgen volgens fabrieksvoorwaarden.
Lees verder
FERMA-verklaring over Russische invasie in Oekraïne
De Federation of the European Risk Management Association (FERMA) veroordeelt met klem de invasie door Rusland van het onafhankelijke land Oekraïne. FERMA: "Onze steun en sympathie gaan uit naar het Oekraïense volk".
Lees verder
Nicole Fuchs en Jack Voorwalt ambassadeurs van de SCHADE golfdag
Om van de SCHADE golfdag op donderdag 23 juni wederom een succes te maken hebben wij dit jaar twee ambassadeurs uit de branche gevraagd om dit mooie branche evenement te ondersteunen. Ambassadeurs Nicole Fuchs en Jack Voorwalt zijn zelf verknocht aan de branche en zullen bijdragen aan de werving ten gunste van het sponsordoel van dit jaar, de Nederlandse Brandwonden Stichting. En natuurlijk aan de invulling van de dag zelf.
Lees verder
Oekraïense vluchtelingen bij Nh1816 meeverzekerd
"De inwoners uit Oekraïne worden beschouwd als logés en behoren in dit geval tot de kring van onze verzekerden”, zegt NH1816 commercieel directeur Cas Verhage in een artikel dat deze week in diverse kranten is verschenen. "Wij leven enorm mee met alle slachtoffers van de oorlog in Oekraïne en willen hen dan ook zoveel mogelijk helpen."
Lees verder
Nieuwe merkstrategie OHRA maakt positief ervaringen klanten zichtbaar
In haar nieuwe merkstrategie stelt OHRA verrassend positieve ervaringen van klanten centraal. Onderdeel van de andere koers is ook een gemoderniseerd logo en een nieuwe pay-off: ‘Ja, dat is OHRA’.
Lees verder
Extra 4-maands opleiding tot NIVRE-expert Personenschade
Letsel Opleidingen, het opleidingsinstituut dat zich helemaal richt op letselschadeprofessionals, heeft extra opleidingsdata bekend gemaakt voor de opleiding tot NIVRE-expert Personenschade. Nieuw is dat deze opleiding verspreid zal plaatsvinden over 4 maanden in plaats van 1 maand.
Lees verder
Online platform AutoTechPoint gelanceerd
In opdracht van de AutoTech Alliantie heeft TagPoint Training een online platform ontwikkeld om kennis en veiligheidsbewustwording binnen de autoschadebranche te kunnen borgen. Deze nieuwe tool wordt onder de naam AutoTechPoint gelanceerd en is ontwikkeld voor zowel de productie- als frontoffice medewerker.
Lees verder
Verkeer en letselschade: hebt u alle kennis voorhanden?
(Weg)verkeer en letselschade zijn helaas vaak met elkaar verbonden. U hebt daarom actuele en betrouwbare kennis nodig voor het bijstaan van uw client of organisatie. Leer van goed beoordeelde en ervaren docenten uit de letselschadepraktijk, zoals mr. Ferda van Benthem, mr. Jorg van den Enden en mr. Jasper Keizer, en kies voor een bijeenkomst van Studiecentrum Kerckebosch. NIVRE PE- en/of NOvA PO-punten zijn toegekend.
Lees verder
Particulier Platformbijeenkomst van Adfiz op 7 april
Na twee jaar een online Platformbijeenkomst kan Adfiz op donderdag 7 april 2022 eindelijk weer een fysieke bijeenkomst organiseren. Dit jaar staat het Particulier Platform in het teken van: zelfredzaamheid.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716