Nieuwsbrief week 11
Frank van der Laan wordt nieuwe Director van Ecclesia Sluyter
Ecclesia verwelkomt Frank van der Laan als Director Marine van Ecclesia Sluyter. Frank volgt daarmee Willeke van de Weerd op, die per 1 april de dagelijkse leiding van Ecclesia op zich neemt. Van der Laan wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en de positionering van Ecclesia Sluyter. Hij blijft daarnaast actief als Managing Director bij Business Capital Insurance (BCi), die net als Ecclesia behoort tot Ecclesia Nederland.
Lees verder
Verkeer en letselschade: hebt u alle kennis voorhanden?
(Weg)verkeer en letselschade zijn helaas vaak met elkaar verbonden. U hebt daarom actuele en betrouwbare kennis nodig voor het bijstaan van uw client of organisatie. Leer van goed beoordeelde en ervaren docenten uit de letselschadepraktijk, zoals mr. Ferda van Benthem, mr. Jorg van den Enden en mr. Jasper Keizer, en kies voor een bijeenkomst van Studiecentrum Kerckebosch. NIVRE PE- en/of NOvA PO-punten zijn toegekend.
Lees verder
NVGA congres op 14 april in het Nationaal Militair Museum te Soest
Op 14 april a.s. organiseert de NVGA in het Nationaal Militair Museum te Soest de Algemene Ledenvergadering met aansluitend het NVGA congres. Het congres begint om 14.00 uur (ontvangst vanaf 13.00 uur) met als thema onze nieuwe slogan: Verbindt en Organiseert. De uitnodiging is bijgevoegd.
Lees verder
Caroline Schlienkamp benoemd tot lid van de raad van bestuur van Talanx AG
Caroline Schlienkamp is met ingang van 1 mei 2022 benoemd tot lid van de raad van bestuur van Talanx AG. Zij zal in de raad van bestuur leiding geven aan een nieuw opgerichte afdeling voor de gebieden Compliance, Legal, Data Protection, Procurement en Internal Services en vanaf 1 juli zal zij als directeur Arbeidsverhoudingen bovendien verantwoordelijk zijn voor de operationele personeelsfunctie.
Lees verder
VNAB college: Over Solvency II en modelillusies
Op woensdag 30 maart organiseert de VNAB in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Erasmus Universiteit (EUR) het online VNAB college: Over Solvency II en modelillusies. Tijdens deze ochtend nodigen wij u uit om plaats te nemen in de digitale collegebanken en door dagvoorzitter Prof. mr. Mop van Tiggele-van der Velde (EUR) meegenomen te worden in de wereld van Solvency.
Lees verder
Aantal brandstofstof diefstallen afgelopen week gestegen
Volgens het in België gevestigde schade-expertisebureau XOLUTIONS is door de aanhoudende en ongekende brandstofprijzen de transportsector doelwit geworden van een groot aantal gevallen van brandstofstof diefstal. Een dergelijke diefstal kan bij beschadiging van de brandstoftank makkelijk oplopen tot drieduizend euro per schadegeval.
Lees verder
LSA symposium 2022 op vrijdag 3 juni in Scheveningen
De 33e editie van het jaarlijkse LSA symposium wordt op vrijdag 3 juni gehouden in het Kurhaus in Scheveningen. Het thema van het symposium is 'Waar blijft de tijd'.
Lees verder
Coulanceregeling voor schade wateroverlast Limburg en Noord-Brabant
De ministerraad heeft op voorstel van minister Yeşilgöz-Zegerius van Justitie en Veiligheid ingestemd met een coulanceregeling voor schade waarvoor gedupeerden niet verzekerd waren tijdens de wateroverlast in Limburg en Noord-Brabant in juli 2021.
Lees verder
Brandstofverbruik verlagen kan op deze 10 manieren
Aan de prijzen van brandstof verander je als consument niets. Wel heb je een beetje invloed op het verbruik van die dure liters. Pricewise zet 10 tips op een rij waarmee je als consument zo'n 10% bespaart op het brandstofverbruik. Hoe hoger de prijzen, hoe hoger de besparing.
Lees verder
McLaren organiseert BBQ op woensdag 29 juni
McLarens organiseert op woensdag 29 juni de jaarlijkse zomer BBQ. Nu alle seinen weer op groen staan heeft McLarens goede hoop dat de BBQ nu toch echt moet lukken. Noteer de datum alvast in de agenda.
Lees verder
Jurgen Baumann maakt overstap naar EMN
Jurgen Baumann heeft per 1 maart de overstap gemaakt naar EMN waar hij als schade-expert het aansprakelijkheidsteam gaat versterken.
Lees verder
Kinderen als verkeersexperts in VVN Minecraft Verkeersducatie
Verkeersminister Mark Harbers en Onderwijsminister Dennis Wiersma met kinderen aan de slag met 'VVN Minecraft Verkeerseducatie'. Ruim 1.000 SCHOLEN en 25.000 leerlingen spelen mee ala verkeersexperts.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716