Nieuwsoverzicht week 06
Aegon verdubbelt het nettoresultaat in het vierde kwartaal 2021
Aegon verdubbelt het nettoresultaat vergeleken met het vierde kwartaal van 2020 tot 526 miljoen euro. Nettoresultaat over heel 2021 bedraagt 1.701 miljoen euro vergeleken met 55 miljoen euro over 2020.
Lees verder
Vanbreda Risk & Benefits schenkt 25.000 euro aan Pink Ribbon Belgium
In oktober 2021 werden de medewerkers van Vanbreda Risk & Benefits uitgedaagd om samen al wandelend, lopend en fietsend 40.075 kilometer af te leggen voor Pink Ribbon Belgium. Deze geslaagde sportieve missie ging de wereld rond en heeft 25.000 euro opgeleverd voor het goede doel.
Lees verder
Samenwerking Zego & Hello Mobility verbetert verkeersveiligheid wagenparken
Zego, de insurtech die inspeelt op het gezond houden van wagenparken door innovatieve en flexibele producten te bieden, gaat samenwerken met Hello Mobility. Zego staat onder andere bekend om haar flexibele benadering van verzekeren.
Lees verder
Inflatie bepaald door energie, voeding en industriële goederen
Economist Jan-Paul van de Kerke bij ABN AMRO ging eerder deze week al in op het HICP-cijfer van vorige week (7,6%). Gisteren is de nationale consumentenprijsindex voor de maand januari gepubliceerd, waaruit blijkt dat de prijzen met 6,4% jaar-op-jaar zijn gestegen.
Lees verder
Aantal winkeldiefstallen is in 5 jaar met 14% gedaald
Het aantal winkeldiefstallen is in Nederland de afgelopen 5 jaar met 14% gedaald. In de provincie Flevoland is de daling het grootst. Hier was sprake van een kwart minder winkeldiefstallen dan in 2017. Dit blijkt uit een analyse van beslist.nl, dat gegevens van de politie en de KVK combineerde.
Lees verder
David Breijer accountmanager bij Dolmans
Per 1 februari is David Breijer gestart als accountmanager bij Dolmans. David is een oude bekende van Dolmans en heeft eerder al gewerkt als vestigingsmanager in Goes. In zijn nieuwe rol gaat David nu het salesteam van Dolmans versterken.
Lees verder
Van Loon vergroot werkgebied met overname Blauw & Florijn
De in Dordrecht en Breda gevestigde financiële dienstverlener Van Loon neemt Blauw & Florijn over en vergroot daarmee het werkgebied verder in Zuid-Holland. De huidige eigenaar Jan van der Horst draagt het stokje over aan Van Loon om de ambities van Blauw & Florijn en het team verder vorm te kunnen geven.
Lees verder
Fataal ongeluk van Astrid moet scooteraars wakker schudden
Scooterrijders moeten zich beter realiseren wat de gruwelijke gevolgen kunnen zijn van roekeloos hardrijden, vindt de weduwnaar van de bij een ongeluk omgekomen Astrid de Boer (56) uit Zevenbergen. Zij werd geschept door een politiemotor waarvan de bestuurder ten val kwam bij de achtervolging van een door het Brabantse stadje razende scooter.
Lees verder
Frank van de Korput keert terug naar HDI
Na zes jaar keert Frank van de Korput per 1 maart terug bij zijn oude werkgever HDI waar hij de afdeling Marine gaat versterken als Senior Underwriter Marine.
Lees verder
Energielandgoed Wells Meer start in Q4 met showcase zonnepark
Dit eerste deel van het Energielandgoed Wells Meer betreft de aanleg van een circa 1 hectare groot veld met ca. 2000 panelen. Deze zogenaamde showcase is nog gering van omvang en dient in eerste instantie om ervaring op te doen voorafgaand aan de uiteindelijke realisatie van het energielandgoed.
Lees verder
Lichte daling leerlingen schadeherstel
Uit cijfers van DUO blijkt dat in het schooljaar 2020-2021 het aantal studenten, die zich heeft ingeschreven bij een ROC voor een opleiding in de carrosseriebranche, een licht dalende trend vertoont.
Lees verder
Autoglaz Oss en ’s-Hertogenbosch ontvangen lidmaatschapsbord FOCWA
Adrie van Erp, eigenaar van de Autoglaz vestigingen Oss en ’s-Hertogenbosch, ontving onlangs het FOCWA gevelbord waarmee zijn lidmaatschap van FOCWA een feit is. Hiermee bewijst hij op alle fronten te voldoen aan de branchenormering voor autoruitherstel. En toont hij tevens aan dat het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) binnen de bedrijfsvoering is geïmplementeerd.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716