VACATURESPECIAL - FEBRUARI
VACATURE MCLARENS: Ervaren property expert
McLarens is al meer dan vijfentwintig jaar als expertisebureau actief in onderzoek naar en de behandeling van schadegevallen op technisch- en aansprakelijkheidsgebied in binnen- en buitenland. Onze experts werken vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven. Als onderdeel van McLarens (www.mclarens.com) zijn wij in staat internationaal te opereren en zijn wij actief op vele vlakken.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Controller
McLarens is een toonaangevend schade-expertisebureau dat wereldwijd opereert vanuit meer dan 200 kantoren verspreidt over 40 landen. In Nederland werken onze experts vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.
Lees verder
VACATURE SCUA: technisch schade-expert
SCUA (Scandinavian Underwriters Agency) Rotterdam is opgericht in maart 1910 als Norwegian Underwriters Agency en is sinds die tijd dienstverlener in de maritieme verzekeringsbranche en gevestigd te Rotterdam. SCUA levert hoofdzakelijk namens de Scandinavische H&M en P&I verzekeraars, de lokale correspondentie, schade behandeling en expertise in alle facetten van mogelijke scheepvaart- en transport ongevallen.
Lees verder
VACATURE ARAG: contractbeheerder commercie
Als Contractbeheerder bij onze unit Commercie ben jij dé expert op al onze lopende afspraken en contracten met onze business partners. Wij hebben onszelf gezonde groeiambities gesteld, waarbij jij zorgdraagt voor de ondersteuning en advisering van onze binnen-, buitendienst en business partners. Vanzelfsprekend ben je nauwkeurig én denk je in kansen en mogelijkheden! Lees verder, reageer en dan spreken wij elkaar hopelijk snel!
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Medewerker klantontwikkeling en relatiebeheer
McLarens is al meer dan vijfentwintig jaar als expertisebureau actief in onderzoek naar en de behandeling van schadegevallen op technisch- en aansprakelijkheidsgebied in binnen- en buitenland. Onze experts werken vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Aankomend schade-expert | 32 /40 uur per week
Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai, nu deze vacature is dat bepaald niet.
Lees verder
VACATURE ARNTZ | VAN HELDEN: landmateriaal schade-expert
Ben jij in staat om de toedracht van schaden aan (bouw)machines en kranen te onderzoeken? En wil je werken bij een dynamisch, gerenommeerd en duurzaam expertisebureau? Reageer dan snel! Wij zoeken namelijk een JUNIOR SCHADE-EXPERT die woonachtig is de regio Rotterdam.
Lees verder
VACATURE WIJS LETSELSCHADE: Letselschadejurist
Wijs breidt het management team uit! Wijs bestaat uit 12 bevlogen mensen die alles geven voor onze cliënten. Warm, loepzuiver en bevlogen, daar staat Wijs voor. Ook de komende jaren blijven wij onze vleugels uitslaan. Met steeds meer cliënten in omgeving Rotterdam, gaat Wijs dit jaar een kantoor openen in deze mooie stad. Met een toenemende groei zoeken wij iemand die dit avontuur met ons wil aangaan.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Elektrotechnisch / Werktuigbouwkundig schade-expert
Het achterhalen van de toedracht en de omvang van een schade is niet altijd eenvoudig. Wij zijn McLarens BV, schade-expertisebureau en hebben ons vak ervan gemaakt om hierin duidelijkheid te scheppen. Wij zijn in Nederland al meer dan vijfentwintig jaar toonaangevend als expertisebureau in binnen- en buitenland. Met name bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, milieukunde, chemie, agrarisch en juridisch zijn speerpunten in onze expertise. Onze experts werken vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven en behandelen met name schadegevallen in Nederland maar ook wereldwijd
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Personenschade-expert
Complexe zaken vragen om deskundige personenschade-experts, die niet alleen de weg weten in verzekeringsland, maar ook een schat aan kennis en ervaring op juridisch en medisch gebied bezitten. Wij zijn in augustus 2020 met ons team gestart en groeiende. En hoe!
Lees verder
VACATURE UNIVÉ NOORD-NEDERLAND: Adviseurs Particulier
Ben jij een financieel professional en toe aan jouw volgende stap? Reageer dan snel op deze uitdagende vacature en adviseer onze leden over het voorkomen en beperken van risico’s!
Lees verder
VACATURE RIJKSWATERSTAAT: Schadebehandelaar
Dagelijks maken vele mensen gebruik van de wegen en vaarwegen waar wij bij Rijkswaterstaat de beheerder van zijn. Als schadebehandelaar zet jij je juridische expertise in om vorderingen en claims rondom de infrastructuur op een accurate en heldere wijze af te handelen. Ben jij een aanpakker die het leuk vindt om in een hoog tempo veel dossiers te verwerken? Krijg jij energie van het samenwerken met collega’s om zaken tot in detail uit te pluizen? Lees dan snel verder!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716