Nieuwsbrief week 05
Eerst schatting storm Corrie geschat op ruim 10 miljoen euro
Het Verbond van Verzekeraars verwacht dat de schade aan gebouwen en auto’s door de eerste storm van dit jaar zal uitkomen op ruim 10 miljoen euro. Dat blijkt uit een eerste schatting van storm Corrie door het Data Analytics Centre van het Verbond van Verzekeraars.
Lees verder
Hans Coffeng volgt Leander op als CEO van Bovemij
Hans Coffeng is per 14 februari 2022 door de Raad van Commissarissen benoemd tot CEO van Bovemij NV. Hij volgt René Leander op die op 1 oktober 2021 terugtrad. Coffeng nam afgelopen jaar na 8 jaar afscheid als CEO van schademanagementbedrijf CED Groep.
Lees verder
OPLEIDINGEN KERCKEBOSCH: Cursusagenda Letselschade
Als schadeprofessional uw kennis onderhouden en vergroten? Dat kan bij Studiecentrum Kerckebosch! Kies bijvoorbeeld voor de cursus Waarde(ring) van het deskundigenbericht in letselschadezaken, cursus Psychische klachten: de onzichtbare last na letsel of de Leergang Specialist Personenschade, Aansprakelijkheid en Verzekeringsrecht. Accreditatie NIVRE PE- en NOvA PO-punten zijn toegekend of in aanvraag.
Lees verder
De Ecclesia Group heeft Business Capital Insurance (BCi) overgenomen
Medio januari 2022 heeft de Ecclesia Group, een internationale verzekeringsmakelaar, haar positie in de Nederlandse verzekeringsmarkt verder verstevigd door verzekeringsmakelaar Business Capital Insurance (BCi) te Moerdijk over te nemen. Tot Ecclesia Nederland, behoort ook Ecclesia, Veerhaven Assuradeuren, Sibbing Adviesgroep, Finance & Insurance en Xolv behoren.
Lees verder
Presentator Roelof Hemmen in gesprek met de Bureaus
Aanstaande zaterdag is De Bureaus opnieuw te zien in het RTL-Z programma Doe maar Duurzaam. Presentator Roelof Hemmen gaat over actuele onderwerpen in de letselschade in gesprek met Francie Peters, directeur van De Bureaus.
Lees verder
Guus Bensbach start als kwaliteitscoördinator bij TOP Expertise
Per 1 februari 2022 start Guus Bensbach als kwaliteitscoördinator bij TOP Expertise. Guus is gepokt en gemazeld in allerlei (schade)verzekeringen, met (bedrijfs)aansprakelijkheid en CAR als prominent aandachtsgebied. Naast schadebehandelaar is Guus actief geweest als klachtencoördinator (rechtsbijstand). In de functie van schade(team)jurist deed hij de (collegiale) advisering, kantonprocedures, begeleiding van rechtbankzaken, kwaliteitscontrole en (brand)regres.
Lees verder
Hanselman Groep breidt team uit
De Hanselman Groep, sinds 2021 onderdeel van de SOCOTEC Group, breidt zijn team uit met drie schade-experts en één inspecteur.
Lees verder
TVM en Fixico gaan samenwerking aan voor digitale schadeafhandeling
Fixico, Europa’s snelst groeiende digitale autoschadeherstelplatform, heeft vandaag bekendgemaakt dat het gaat samenwerken met TVM Belgium, marktleider in het verzekeren van voertuigen voor transport en logistieke bedrijven, om de afhandeling van voertuigschades volledig te centraliseren en optimaliseren met behulp van digitalisering.
Lees verder
Assuradeurenbedrijf Hienfeld in RTL Z-programma Doe Maar Duurzaam!
Op zaterdag 29 januari was op RTL Z een uitzending van het programma Doe Maar Duurzaam!, met daarin CCO Johannes Matthes en manager underwriting Dimitri Mollenbrok. Beide heren zijn werkzaam bij Hienfeld, een assuradeurenbedrijf dat is opgericht in 1874 en niche verzekeringen aanbiedt via verzekeringsadviseurs.
Lees verder
Eerste taxichauffeur rijdt met de RijBeterBox
Vandaag heeft de Vereende de eerste RijBeterBox uitgereikt. Met een RijBeterBox krijgt de chauffeur zijn rijgedrag inzichtelijk. De Vereende heeft reguliere verzekeraars in gesprekken opgeroepen om taxichauffeurs met een goede score een verzekeringsaanbod te doen. Geven verzekeraars geen gehoor aan deze oproep, dan gaat de Vereende, op zijn vroegst vanaf 1 januari 2023, zelf tot 30% korting op de premie verlenen.
Lees verder
APC Holland bestaat 10 jaar
Toen apc holland 10 jaar geleden begon was het een heel ander bedrijf dan nu. Inmiddels is app holland uitgegroeid tot een assuradeur met een uitgebreid team en honderden aangesloten adviseurs.
Lees verder
Het OM mag op basis van onderzoek verzekeraars fraudeverdachten vervolgen
Uit een uitspraak van afgelopen week via een hoger beroep door het Haagse hof blijkt dat het Openbaar Ministerie (OM) verdachten van verzekeringsfraude mag vervolgen op basis van onderzoek door verzekeraars.
Lees verder
VACATURE ARNTZ | VAN HELDEN: landmateriaal schade-expert
Ben jij in staat om de toedracht van schaden aan (bouw)machines en kranen te onderzoeken? En wil je werken bij een dynamisch, gerenommeerd en duurzaam expertisebureau? Reageer dan snel! Wij zoeken namelijk een JUNIOR SCHADE-EXPERT die woonachtig is de regio Rotterdam.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716