Nieuwsbrief week 04
SOCOTEC Group neemt Inpijn Blokpoel Ingenieurs over
Na de overname van de Hanselman Groep in 2021, kondigt de SOCOTEC Group de tweede overname op de Nederlandse markt aan: Inpijn Blokpoel Ingenieurs, specialist op het gebied van geo- en milieutechnische advisering. Hanselman Groep biedt technische expertise aan op het gebied van schadebeheer, bouwkundige opname- en controlediensten en technische inspecties in de bouw- en infrastructuurmarkten. Beide bedrijven blijven zelfstandig.
Lees verder
Zicht neemt verzekeringsportefeuilles van Assurantiekantoor Nobel B.V. over
Per 1 januari 2022 zijn de klanten van Assurantiekantoor Nobel B.V. overgegaan naar Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs. Deze overname past in de strategie van Zicht om te groeien met overnames die passend zijn bij het DNA van Zicht.
Lees verder
Lieuwe de Witte nieuwe lector Brandpreventie IFV
Lieuwe de Witte is per 1 januari benoemd tot lector Brandpreventie bij het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Hij neemt het stokje over van René Hagen die in juni afscheid neemt van het IFV.
Lees verder
Sedgwick publiceert Dé Letselschadehulpdienst-nieuwsbrief
Sedgwick heeft Dé Letselschadehulpdienst-nieuwsbrief van januari verzonden. Met deze keer als thema herstelgerichte dienstverlening. Er is gesproken met verschillende partijen over herstelgerichte dienstverlening binnen de personenschadebranche.
Lees verder
Van Loon groeit in regio Breda
Van Loon meldt twee nieuwe overnames in de regio Breda, bestaande uit de verzekeringsportefeuille van AAZ adviesgroep in Zevenbergen en het kantoor Pott Assurantiën in Etten-Leur. Met de twee overnames wordt de regionale dekking van Van Loon versterkt.
Lees verder
Marjolijne Knottenbelt ondernemer bij Ard Korevaar Personenschade
Marjolijne Knottenbelt heeft zestien jaar gewerkt als personenschade-advocaat in Utrecht. Daarna is zij haar eigen juristenpraktijk gestart en heeft de opleiding tot NIVRE-expert en Mfn mediator afgerond. Ze is inmiddels 25 jaar werkzaam als belangenbehartiger en gepokt en gemazeld in dit boeiende vak. Per 24 januari is ze ondernemer bij Ard Korevaar Personenschade en heeft ze haar kantoor geopend in Utrecht.
Lees verder
Vooruitzichten voor de wereldeconomie in 2022 – Leren leven met het virus
De verdere ontwikkeling van de coronapandemie blijft ook in 2022 de belangrijkste onzekerheid voor de wereldeconomie. Atradius geeft haar nieuwste vooruitzichten in de Economic Outlook van januari.
Lees verder
Schadeketens slaan handen ineen voor duurzame investering in opleidingen
Vrijdag 21 januari hebben alle autoschadeketens voor een periode van minimaal vier jaar een commitment afgegeven door het ondertekenen van een zogenaamde cofinancieringsverklaring. Daarin garanderen zij dat er vanuit de ketens uren, kennis en expertise op meerdere vakgebieden wordt ingebracht.
Lees verder
Consument kan gemiddeld 282 euro besparen op autoverzekering
Uit onderzoek van de financiële vergelijkingssite Geld.nl blijkt dat overstappen van autoverzekering gemiddeld een besparing kan opleveren van 282 euro per jaar. De premieverschillen tussen de verschillende autoverzekeraars zijn groot, waardoor consumenten bij de goedkoopste verzekeraar al snel een paar honderd euro per jaar zouden kunnen besparen.
Lees verder
Energieprijzen stegen meer dan 500% in jaar tijd
Na pieken in de energieprijzen op de groothandelsmarkt tot wel 180 euro per MWh, lijkt de energiemarkt ondertussen met prijzen rond de 70 euro per MWh in enigszins rustiger vaarwater te zitten. Ondanks deze relatief lagere inkoopprijzen vergeleken met een aantal weken terug, zijn deze prijzen nog altijd extreem hoog vergeleken met een jaar geleden.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716