Nieuwsoverzicht week 03
Laagste aantal voertuigdiefstallen in vijf jaar
Het Landelijk Intelligence- en expertisecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) heeft donderdag 20 januari de jaarcijfers bekend gemaakt. Naast de diefstallen had het LIV ook nieuws over het terugvindpercentage, dat jaren schommelde rond de veertig procent, maar nu is gestegen naar 45 procent.
Lees verder
SCHADE golfdag met Brabantse gezelligheid
Dit jaar wordt de SCHADE golfdag wordt op donderdag 23 juni georganiseerd. Meld je nu aan voor dit informele, sportieve, coronaproof SCHADE golftoernooi. De belangstelling is groot en de eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen. Maak ook deel uit van dit mooie branche gerelateerde golfevenement.
Lees verder
Financieel directeur Arjen Korteweg vertrekt bij OOM Verzekeringen
Per 1 april a.s. vertrekt Arjen Korteweg, financieel directeur, bij OOM Verzekeringen. Sinds 2009 is Korteweg werkzaam bij het bedrijf. Na ruim twaalf jaar heeft hij besloten afscheid te nemen om zo ruimte te maken voor een volgende stap in zijn carrière. Het wervingstraject voor zijn opvolger is inmiddels gestart.
Lees verder
Woodgate & Clark verduurzaamt met partnership Trees for All
Schade-expertisebureau Woodgate & Clark heeft zich in januari 2022 verbonden aan Trees for All. Het doel: compensatie van de CO2-uitstoot van het expertisebureau. Voor iedere expertiseopdracht plant Trees for All een boom aan: in Nederland en in het buitenland, op locaties die de longen van de wereld zijn.
Lees verder
WTW benoemt Stefan Weda als Benelux Head of Corporate Risk & Broking
WTW (Willis Towers Watson), wereldwijd advies- en brokingbedrijf, heeft vandaag Stefan Weda benoemt als Benelux Head of Corporate Risk & Broking (CRB).
Lees verder
Meer aandacht voor betaalbaar houden maandlasten
Adfiz, BNP Paribas Cardif en Scildon bundelen hun krachten om samen met financieel adviseurs meer aandacht te vragen voor de financiële kwetsbaarheid van Nederlandse huishoudens.
Lees verder
Drie praktische tips om als ondernemer gezond en fit te blijven in 2022
Uit onderzoek van Allianz* onder Nederlandse ondernemers blijkt dat zzp’ers een langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid als de grootste risico’s zien voor hun onderneming. Toch sluit slechts 19% van hen een arbeidsongeschiktheidsverzekering af. Voorkomen is altijd beter dan genezen, daarom geeft Mart Vreven, Head of Sales bij Allianz Nederland, drie praktische tips om als ondernemer (mentaal) gezond te blijven.
Lees verder
Inspectie keurt 9% van het geteste F2-consumentenvuurwerk af
9% van het geteste F2-consumentenvuurwerk voldoet niet aan de veiligheidseisen en is afgekeurd. Dit blijkt uit testen van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). De importeurs moesten deze artikelen van de markt halen en op eigen kosten laten vernietigen.
Lees verder
Stichting Contactgroep Automatisering bestaat vijf jaar
De stichting Contactgroep Automatisering, CGA, bestaat vandaag 19 januari 2022 vijf jaar. Bij de stichting zijn inmiddels 31 softwarebedrijven aangesloten die zich vooral richten op het ondersteunen van aanbieders en adviseurs bij het inrichten van informatie, advies, bemiddeling en beheertraject van financiële diensten.
Lees verder
iClean Car Repair Naarden gaat van start met iClean Carpolish
Autowascentrum iClean Carwash in Naarden is van start gegaan met iClean Carpolish, een nieuwe afdeling waar particulieren en zakelijke rijders hun auto professioneel kunnen (laten) waxen, poetsen en conserveren. iClean Carpolish maakt deel uit van het nieuwe all-in iClean serviceconcept, met daarnaast ook, iClean Car Repair, iClean Carwash en iClean VIP.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716