Nieuwsbrief week 03
Cybergevaren in 2022 de grootste zorg voor bedrijven wereldwijd
Volgens de vandaag verschenen Allianz Risicobarometer vormen cybergevaren in 2022 de grootste zorg voor bedrijven wereldwijd. De cybergevaren vormen een groter risico voor bedrijven dan het coronavirus en verstoorde toeleveringsketens.
Lees verder
EYE Security zet verdere groei door
EYE Security zet zijn verdere groei door met het het aantreden van Wouter Goudswaard als Chief Commercial Officer. EYE Security beschermt kleine en middelgrote Europese ondernemingen tegen cyberdreigingen en de hoge kosten die volgen na een cyberaanval.
Lees verder
IMG heeft nieuwe raamovereenkomsten gesloten
Na een Europese aanbestedingsprocedure heeft het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) op 13 januari nieuwe raamovereenkomsten gesloten met vier expertisebureaus. De bureaus zullen voor ten minste twee jaar de advisering over de fysieke schade (zoals scheuren) aan gebouwen en werken verrichten.
Lees verder
Van Traa Advocaten organiseert webinar Duurzaam Transport
Op donderdag 27 januari organiseert Van Traa Advocaten een webinar over Duurzaam Transport. De transportsector wordt gezien als één van de grote vervuilers en het is duidelijk dat ook het transport (verder) zal gaan vergroenen. Tijdens het webinar wordt ingegaan op de vragen: waar staan we nu, waar gaan we naartoe, welke juridische kaders zijn er (nodig) en welke kansen/uitdagingen brengt de duurzaamheidstransitie?
Lees verder
Eigenaar Heiwegen Consultancy Perry van Gerwen onverwachts overleden
Op vrijdag 14 januari is Perry van Gerwen geheel onverwachts overleden. Perry van Gerwen was eigenaar van Heiwegen Consultancy, specialist op het terrein van HRM-dienstverlening voor de automotive-branche. Hij is slechts 58 jaar geworden.
Lees verder
VLC & Partners neemt Koekenberg Van Vuuren over
Per januari 2022 is Koekenberg Van Vuuren onderdeel van VLC & Partners de specialist in risicobeheersing en verzekeringen. Hiermee versterkt de Nederlandse Risicomanager haar positie binnen de vrije beroepsbeoefenaren en zakelijke dienstverleners. Samen met Buro Merks en Mutsaerts nemen ze binnen deze branches een dominante rol in als specialist op het gebied van risicomanagement, employee benefits en private insurance.
Lees verder
DUPI investeert in de toekomst
Om de komende jaren de diverse portefeuilles van DUPI Underwriting Agencies gestaag en verantwoord door te laten groeien investeert DUPI nu in de volgende generatie. Om dit te kunnen bereiken zijn de business lines Marine en P&I samengevoegd, hierdoor kunnen alle collega’s beter op elkaar inspelen en kunnen de verschillende verzekeringsproducten elkaar versterken.
Lees verder
Utrechtse automobilisten grootste kans op autoschade
Automobilisten hebben het grootste risico op schade in de provincie Utrecht, zo blijkt uit de Auto Risicometer van Independer. De kans dat je auto mikpunt wordt van inbraak, vandalisme of zelfs diefstal is hier zo’n 30% groter dan elders in Nederland. Ook reden in de provincie Utrecht meer dronken bestuurders op de weg. Zeeuwse automobilisten hebben het beter voor elkaar: het risico dat er iets met de auto gebeurt is in Zeeland juist een kwart lager dan gemiddeld.
Lees verder
Eshgro en Avensus bundelen krachten
IT-dienstverleners Eshgro en Avensus zijn officieel per 30 december 2021 gefuseerd tot een landelijk opererende moderne workplace specialist op het gebied van clouddiensten en gespecialiseerde security. De nieuwe organisatie die verder gaat onder de naam Eshgro heeft meer dan 300 medewerkers in Almere, Apeldoorn, Arnhem, Boxmeer, Breda, Delft en Weert.
Lees verder
4 op de 10 Nederlanders nog nooit overgestapt van autoverzekeraar
Nederlanders stappen niet snel over van autoverzekeraar. Dat blijkt uit onderzoek* van online verzekeraar Allianz Direct. 41% van de Nederlanders wisselde namelijk nog nooit van verzekeraar. Voor hen die wél ooit overstapten, is de prijs de grootste motivator. 43% zegt elders een betere prijs-kwaliteitsverhouding te hebben gevonden en nog eens een derde (32%) noemt de vorige aanbieder simpelweg ‘te duur’.
Lees verder
Peter de Tombe, manager ICT bij NLG Verzekeringen, overleden.
Na een kortstondig ziekbed is Peter de Tombe in de nacht van 16 op 17 januari 2022 overleden op de leeftijd van slechts 56 jaar. Peter is kort na de start van NLG Verzekeringen in dienst gekomen als manager ICT. Daarvoor heeft hij onder andere bij Movir NV en Nationale-Nederlanden gewerkt.
Lees verder
Uitgaven overheid aan verkeer en vervoer gedaald
Tussen 2008 en 2019 zijn de uitgaven van overheden aan het verkeer en vervoer gedaald. Dit terwijl de totale overheidsuitgaven stegen. Ook de inkomsten uit belastingen specifiek voor mobiliteit daalden. Per saldo waren de inkomsten hoger dan de uitgaven.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716