VACATURE SPECIAL - JANUARI
VACATURE WIJS LETSELSCHADE: Letselschadejurist
Wijs breidt haar management team uit! Wijs bestaat uit 12 bevlogen mensen die alles geven voor onze cliënten. Warm, loepzuiver en bevlogen, daar staat Wijs voor. Ook de komende jaren blijven wij onze vleugels uitslaan. Met steeds meer cliënten in omgeving Rotterdam, gaat Wijs dit jaar een kantoor openen in deze mooie stad. Met een toenemende groei zoeken wij iemand die dit avontuur met ons wil aangaan.
Lees verder
VACATURE RIJKSWATERSTAAT: Schadebehandelaar - Utrecht
Dagelijks maken vele mensen gebruik van de wegen en vaarwegen waar Rijkswaterstaat de beheerder van is. Als schadebehandelaar zet jij je juridische expertise in om vorderingen en claims rondom de infrastructuur op een accurate en heldere wijze af te handelen. Ben jij een aanpakker die het leuk vindt om in een hoog tempo veel dossiers te verwerken? Krijg jij energie van het samenwerken met collega's om zaken tot in detail uit te pluizen? Lees dan snel verder!
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Elektrotechnisch/Werktuigbouwkundig schade-expert
Het achterhalen van de toedracht en de omvang van een schade is niet altijd eenvoudig. Wij zijn McLarens BV, schade-expertisebureau en hebben ons vak ervan gemaakt om hierin duidelijkheid te scheppen. Wij zijn in Nederland al meer dan vijfentwintig jaar toonaangevend als expertisebureau in binnen- en buitenland. Met name bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, milieukunde, chemie, agrarisch en juridisch zijn speerpunten in onze expertise. Onze experts werken vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven en behandelen met name schadegevallen in Nederland maar ook wereldwijd.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Personenschade-expert
Complexe zaken vragen om deskundige personenschade-experts, die niet alleen de weg weten in verzekeringsland, maar ook een schat aan kennis en ervaring op juridisch en medisch gebied bezitten. Wij zijn in augustus 2020 met ons team gestart en groeiende. En hoe!
Lees verder
VACATURE UNIVÉ NOORD-NEDERLAND: Adviseur Particulier
Ben jij op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is? En zet jij je graag in voor het voorkomen en beperken van de risico’s die onze leden lopen?
Lees verder
VACATURE CED: Accountmanager voor het domein Property Volume/ Brand & Varia
CED is een Europese leider in dienstverlening voor de claims management industrie. We zijn dé specialist op het gebied van schadeprocesmanagement. Daarbij hebben we een heldere visie: we beschermen en behouden wat voor mensen van waarde is. Binnen de domeinen Mobility, Property en Vitality maken we met 2500 medewerkers in 12 Europese landen samen de belofte aan onze klanten waar.
Lees verder
VACATURE LETSELSCHADE.COM: Register-Expert Personenschade
Letselschade.com behartigt al ruim 30 jaar de belangen van mensen die als gevolg van bijvoorbeeld een ongeval letselschade hebben opgelopen. Letselschade-slachtoffers komen na een ongeval ongewild terecht in moeilijke omstandigheden; medisch, juridisch, sociaal en financieel. Daarbij komt dat een ongeval vaak grote impact heeft op werk en gezin en ook psychisch belastend kan zijn.
Lees verder
VACATURE VAN AMEYDE MARINE: Maritiem Transportschade-Expert
Van Ameyde Marine zoekt een maritiem transportschade expert voor het kantoor in Rotterdam. Als maritiem transportschade expert verricht u expertise aan goederen of objecten en onderzoekt u de omvang en oorzaak van de schade. Tijdens de expertise overlegt u met de betrokken partijen, zoals de scheepsleiding, vertegenwoordigers van rederijen, experts van de wederpartij, vervoerders en ladingbelanghebbenden.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716