Nieuwsoverzicht week 01
DE ALLERBESTE WENSEN VOOR HET NIEUWE JAAR!!
Wij wensen iedereen een goed maar vooral GEZOND Nieuwjaar. En laten we samen proberen er ondanks alles toch een fantastisch 2022 van te maken!! Blijf gezond en zorg goed voor elkaar.
Rendez-Vous d’Expertise staat nu gepland op 18 mei 2022
Het Nivre verwacht dat in het voorjaar van 2022 het Rendez-Vous wel kan doorgaan en dat alle NIVRE-experts eindelijk weer samen kunnen zijn. Mis het niet en noteer in ieder geval 18 mei alvast in je agenda. Het Rendez-Vous d’Expertise vindt in ieder geval plaats in Hotel van der Valk te Vianen en zodra er meer bekend is over de invulling van deze editie volgt verdere berichtgeving.
Lees verder
Nieuwe editie van de RekenHulp gepubliceerd
Ook dit jaar heeft de Bureaus een nieuwe editie van de RekenHulp gepubliceerd met daarin de meest actuele fiscale cijfers, richtlijnen en jurisprudentie voor letselschadeprofessionals.
Lees verder
VNAB kwart marathon Rotterdam
Er hebben inmiddels al twee jaar geen lopers gestaan aan de start van de VNAB kwart marathon in april. Maar de aanhouder wint en daarom is er opnieuw een nieuwe datum geprikt. Op 10 april hoopt de VNAB weer de kwart marathon te kunnen organiseren.
Lees verder
Fraudehelpdesk start campagne 2FA voor WhatsApp
De Fraudehelpdesk start op woensdag 5 januari een campagne om mensen aan te zetten de tweefactor-verificatie van WhatsApp te gebruiken. Dit helpt gebruikers te beschermen tegen overname van hun WhatsApp-account. Deze campagne wordt ondersteund door Meta, eigenaar van WhatsApp.
Lees verder
Promotie voor Andrea van Bruggen en Marcel Mulder binnen Arepa Inspexx
Andrea van Bruggen is per oktober 2021 benoemd tot Managing Director en Marcel Mulder is per 1 januari 2022 benoemd tot Project Manager bij Arepa Inspexx.
Lees verder
Nieuwe fiscale cijfers in Het Rekenprogramma®
Vanaf nu zijn de nieuwe fiscale cijfers, die vanaf 1 januari 2022 van toepassing zijn, beschikbaar in Het RekenProgramma®. Dit geldt ook voor de nieuwe bedragen voor de diverse sociale verzekeringen.
Lees verder
Ewout Wolf naar Boomkamp & Zwarts Letselschade Specialisten
Met ingang van 1 januari versterkt Ewout Wolf het team van scherpzinnige letselschade juristen bij Boomkamp & Zwarts.
Lees verder
53 procent Nederlanders vreest voor veiligheid online gegevens
Bijna zeventig procent van de Nederlanders is in toenemende mate bezig met de veiligheid van hun online gegevens, blijkt uit onderzoek van juridisch probleemoplosser ARAG onder ruim tweeduizend respondenten. Op dit moment gelooft een ruime meerderheid niet dat zijn of haar persoonlijke gegevens online veilig zijn. Bovendien baart het gebrek aan kennis en kunde van Nederlanders op het gebied van digitale fraude veel zorgen.
Lees verder
Stephen Cox stapt over van Ecclesia naar Allianz
Met ingang van 1 januari aanstaande stapt Stephen Cox over van Ecclesia naar Allianz, waar hij als Senior Underwriter aan de slag gaat.
Lees verder
Schade Regie Centrum breidt uit met SRC Lekdetectie
Per 1 januari heeft SRC Lekdetectie b.v. zijn deuren geopend. Na de oprichting van SRC Herstel in 2017 (Schade Regie Centrum), is het bedrijf al snel gegroeid en is SRC Herstel binnen afzienbare tijd met meer medewerkers en partners gaan samenwerken. Deze groei impuls heeft bijgedragen aan de wens om SRC Lekdetectie op te richten.
Lees verder
Sjaak van de Schootbrugge start Horizon Letselschade
Per 1 januari is Sjaak van de Schootbrugge zijn eigen onderneming begonnen. Met Horizon Letselschade wil hij zich met dezelfde bevlogenheid en empathie blijven inzetten voor zijn cliënten.
Lees verder
10 miljoen euro particuliere schade tijdens jaarwisseling
Het Verbond van Verzekeraars verwacht dat de particuliere verzekerde schade van de jaarwisseling, ondanks het vuurwerkverbod, uitkomt op circa 10 miljoen euro. Volgens verzekeraars is de schade vergelijkbaar met een ‘normale’ oud en nieuw zonder vuurwerkverbod of coronamaatregelen. De werkelijk verzekerde schade ligt hoger vanwege medische kosten en claims op zakelijke verzekeringen.
Lees verder
77% Nederlanders vindt het verkeer veilig
Het einde van het jaar is bereikt en dat betekent dat veel mensen de balans opmaken. Vol goede voornemens beginnen we aan een nieuw jaar. Uit de jaarlijkse Flitspeiling van Veilig Verkeer Nederland onder ruim 2.000 respondenten van 18 jaar en ouder, blijkt dat 77% van alle Nederlanders het alledaagse verkeer als veilig ervaart.
Lees verder
Stichting Savage ziet stijging vuurwerk gerelateerde incidenten
Stichting Salvage is op 31 december 2021 en op 1 januari 2022 in totaal 77 keer uitgerukt. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar van 56 procent.
Lees verder
VACATURE RIJKSWATERSTAAT: Schadebehandelaar - Utrecht
Dagelijks maken vele mensen gebruik van de wegen en vaarwegen waar Rijkswaterstaat de beheerder van is. Als schadebehandelaar zet jij je juridische expertise in om vorderingen en claims rondom de infrastructuur op een accurate en heldere wijze af te handelen. Ben jij een aanpakker die het leuk vindt om in een hoog tempo veel dossiers te verwerken? Krijg jij energie van het samenwerken met collega's om zaken tot in detail uit te pluizen? Lees dan snel verder!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716