Nieuwsoverzicht week 51
WIJ WENSEN IEDEREEN HELE FIJNE KERSTDAGEN EN EEN MOOIE JAARWISSELING!
Dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar. Op vrijdag 7 januari zullen we de eerste nieuwsbrief van 2022 versturen.
Lees verder
Eerste onderzoek Kerncode Klachtbehandeling
Vorige week heeft Stichting toetsing verzekeraars (Stv) bij de eerste verzekeraar de onderzoeksdag voor de Kerncode Klachtbehandeling uitgevoerd. De gedragscode geldt sinds juli 2020 voor verzekeraars die klachten van consumenten kunnen ontvangen, of van zakelijke klanten met vergelijkbare kennis over verzekeringen als consumenten en die een standaard product afsluiten.
Lees verder
De minister van I& W moet schadevergoeding betalen
De minister van Infrastructuur en Waterstaat moet schadevergoeding betalen aan de gebruikers van de ‘lichte’ Stints met een elektromotor van 800 watt. Ook de fabrikant van de Stint heeft recht op in elk geval een gedeeltelijke vergoeding van de schade voor dat type Stint.
Lees verder
Onderzoek van de HAN toont de meervoudige waarde van financieel advies aan
Het Associate Lectoraat Sustainable Finance & Tax van de HAN University of Applied Sciences toont de meervoudige waarde van financieel advies aan op basis van hun studie in het afgelopen jaar.
Lees verder
Log4j softwarelek: gevaar voor bedrijven en organisaties
De zeer ernstige softwarelek ‘Log4j’ is voor cybersecurityexperts reden om met klem te waarschuwen voor een golf van cyberaanvallen in de komende weken. De kwetsbaarheid werd ontdekt in ‘Apache Log4j’, een veelgebruikt stukje software dat veranderingen bijhoudt. Cybercriminelen kunnen hierdoor delen van een computercode in een server plaatsen en servers vrij eenvoudig hacken.
Lees verder
Samen één QBuild: QBuild de Jong, QBuild Reco en Stiel Groep
Met een compleet nieuwe huisstijl en website is vandaag het nieuwe QBuild gelanceerd. De afgelopen periode is hard gewerkt aan het nieuwe gezicht van het merk. Tot voor kort werd er nog geopereerd onder drie verschillende namen, QBuild de Jong, QBuild Reco Herstel en Stiel Groep.
Lees verder
Nh1816 blikt terug op 150 lokale donaties in coronatijd
300.000 euro, verdeeld over 150 goede doelen. Dat is het eindresultaat van de Samen Betrokken donatieactie, die door de coöperatie Nh1816 in mei 2020 is opgestart om steun te bieden aan de meest kwetsbare mensen en dieren in coronatijd. Hier werd veel gehoor aan gegeven door met Nh1816 samenwerkende betrokken adviseurs door heel Nederland.
Lees verder
Summa Groep gaat strategisch partnership aan met Söderberg & Partners
Summa Groep gaat strategisch partnership aan met nieuwe aandeelhouder Söderberg & Partners. Om nu en in de toekomst relevant te zijn voor klanten, samenwerkend intermediair en medewerkers, en daarmee een plek te behouden in het veranderende landschap, is Summa Groep op zoek gegaan naar een nieuwe aandeelhouder.
Lees verder
NVGA wil jonge mensen inspireren met nieuwe look en feel
In een branche waarin de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen, kan ook de NVGA niet stil blijven staan. Het bestaande logo en de huisstijl van de NVGA waren al meer dan vijftien jaar oud. Tijd voor een nieuwe look en feel!
Lees verder
Achmea kiest voor klimaatneutrale strategie en sluit zich aan bij Net-Zero
Achmea sluit zich aan bij de Net-Zero Insurance Alliance en onderstreept daarmee zijn ambities op klimaatgebied. Het bedrijf committeert zich aan een klimaatneutrale bedrijfsvoering in 2030, een klimaatneutrale beleggingsportefeuille in 2040 en streeft daarnaast naar een klimaatneutrale verzekeringsportefeuille uiterlijk in 2050.
Lees verder
Troostwijk neemt accountmanager Bob Herwijnen aan
Op 1 november jongstleden trad Bob Herwijnen (36 jaar) in dienst bij Troostwijk. Als accountmanager gaat hij het gehele dienstenpalet onder de aandacht brengen bij mkb-bedrijven, makelaars, verzekeraars, tussenpersonen en volmachtkanalen. Niet alleen de ‘standaardproducten’, zoals de taxaties en contra-expertises van Troostwijk, maar ook de risico-inspecties van Burghgraef van Tiel en het digitaliseringsplatform van dochteronderneming Oodit.
Lees verder
ASN Autoschade Munsterhuis gecertificeerd als ASN Experience Center
ASN Autoschade Munsterhuis Enschede in Enschede is door franchiseorganisatie ASN Groep gecertificeerd als ASN Experience Center. Hiermee fungeert deze ASN-vestiging binnen de ASN Groep als toekomstgerichte proeftuin voor nieuwe reparatietechnieken en equipment.
Lees verder
BURGHGRAEF VAN TIEL NEEMT RISICO-INSPECTEUR JORIS RAAIJMAKERS IN DIENST
Om aan de voortdurende vraag te kunnen voldoen heeft Burghgraef van Tiel & Partners per 1 december jongstleden het team uitgebreid met risico-inspecteur Joris Raaijmakers. Voorheen werkte Joris als risicospecialist bij Zuiderhuis Assurantiën B.V. en bediende hij voornamelijk zakelijke klanten in het segment ‘Handel, Industrie en Diensten’ en de agrarische sector.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716