Nieuwsbrief week 51
Wij wensen iedereen fantastische feestdagen!
Het jaar 2021 is er helaas een van tweedeling in de maatschappij, dat is de invloed van de ontwrichtende greep van COVID-19. En ook nu raakt de volledige lockdown ons allemaal. Maar laten we elkaar desondanks tijdens de jaarwisseling alle geluk toewensen en saamhorigheid weer omarmen, zodat we er SAMEN een fantastisch 2022 van maken!
Lees verder
NARIM-voorzitter Adri van der Waart: Met volle vaart vooruit
Het was een bijzonder jaar voor NARIM. In 2021 bestond de vereniging 25 jaar en dat werd groots gevierd. Op 27 en 28 september werd op de ss Rotterdam tijdens het NARIM Congres uitgebreid stil gestaan bij dit heuglijke feit. Want 25 jaar is een mooie mijlpaal. In die jaren is NARIM verworden tot spreekbuis van en voor de grootzakelijke markt en is het hèt platform voor Risk en Insurance Management in Nederland. Feiten om trots op te zijn. Voorzitter Adri van der Waart kijkt tegen het eind van het jaar nog een keer terug, maar zeker ook vooruit.
Lees verder
Nostimos breidt team uit met de komst van zes nieuwe mensen
Nostimos is al decennialang actief als belangenbehartiger bij letselschade. In 2017 werd de opvolging van het management in gang gezet en zijn er veranderingen doorgevoerd. Dit heeft ertoe geleid dat er zes nieuwe mensen aan de slag zijn gegaan.
Lees verder
Kwart Nederlanders stapt niet in auto bij sneeuw, regen of storm
De winter staat voor de deur en dat betekent dat we vaker te maken krijgen met regen- en sneeuwbuien. Dat zorgt op de weg voor de nodige zweethanden, want uit een onderzoek* van online verzekeraar Allianz Direct blijkt dat twee op de vijf (41%) automobilisten het spannend vindt om te rijden met sneeuw, harde regen of storm.
Lees verder
Karina Broersen manager verzekeringen bij VGA
Per 1 januari 2022 wordt Karina Broersen manager verzekeringen bij VGA. Zij maakt de overstap vanuit de ABN AMRO en neemt de taken over van Martijn Stegge die zich binnen de VGA meer gaat toeleggen op de praktijk.
Lees verder
AFM wijst ‘finfluencers’ op regels bij online posts over beleggen
Finfluencers zijn een snelgroeiend fenomeen. Het onderstreept de toegenomen belangstelling voor beleggen onder vooral jongeren. Finfluencers houden zich alleen niet altijd aan de regels, bijvoorbeeld omdat ze onzorgvuldige aanbevelingen doen en beleggingsadvies geven. Ook worden risicovolle producten aangeprezen en zijn ze niet altijd transparant over hun eigen belangen en vergoedingen die ze krijgen. Dit staat in een verkennend onderzoek naar ruim 150 finfluencers door de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
Lees verder
Kabinet breidt coronasteun uit na directe lockdown
Vanwege de onzekerheid over de nieuwe virusvariant heeft het kabinet afgelopen zaterdag een lockdown aangekondigd. Deze lockdown ging zondag 19 december 2021 direct in. Ondernemers hadden door de korte tijd tussen de aankondiging en de invoering van de lockdown weinig kans om hun bedrijfsvoering tijdig aan te passen.
Lees verder
SCHADE magazine vanwege lockdown nu al online te lezen
Nu Nederland weer in een volledige lockdown is en iedereen - voor velen uit de branche nog steeds - zoveel mogelijk thuis werkt, zullen we geduldig moeten afwachten voordat alles weer 'normaal' wordt. Wij spelen hier in ieder geval op in door het nieuwste nummer van het SCHADE magazine - welke vandaag in de bus valt - nu al online te publiceren.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716