Nieuwsbrief week 50
Beste dienstverleners in de categorie verzekeringen 2021
Het zakelijke platform MT/Sprout geeft jaarlijks een lijst uit van beste dienstverleners. Voor het tweede achtereenvolgende jaar is TVM verzekeringen uitgeroepen tot de beste dienstverlener in de categorie verzekeringen. Klaverblad en ARAG staan respectievelijk op een tweede en derde plaats. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Amsterdam Centre for Business Innovation (onderdeel van de UVA).
Lees verder
Vanderwal & Joosten gaat verder als McLarens
Op 11 december jl. tijdens de Christmas Tree DRIVE THRU van Vanderwal & Joosten, werd bekendgemaakt dat het expertisebureau verdergaat onder de naam McLarens. Een jaar na de overname van VWJ door McLarens verdwijnt de naam Vanderwal & Joosten definitief uit de markt.
Lees verder
Wat kun je verwachten op het gebied van cyber security in 2022
Kennis is macht. Wanneer je weet wat je in 2022 kunt verwachten op het gebied van Cyber Security kun je passende maatregelen nemen. Wij vroegen Daphne Stevens, cyber expert bij Perfect Day, om de verwachtingen voor 2022 op het gebied van cyber security voor je op een rijtje te zetten.
Lees verder
Duurzaam Repareren start met GroenGedaan! Plus certificaat
Duurzaam Repareren start met GroenGedaan! Plus. Het GroenGedaan! certificaat staat al garant voor een duurzame bedrijfsvoering. Toch komt de stichting volgend jaar met een ‘plus-label’ voor bedrijven die nog een stap verder willen gaan.
Lees verder
NCSC deelt applicatielijst die kwetsbaar zijn voor hackaanval
Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) heeft een lijst online geplaatst op GitHub met applicaties die kwetsbaar zijn als gevolg van de ernstige kwetsbaarheid in Log4j. Deze lijst is nog lang niet volledig en zal de komende dagen aangevuld worden met informatie over applicaties die nog niet op de lijst staan.
Lees verder
Marloes de Vries naar 1Medisch Adviseur
Per 1 januari 2022 start Marloes de Vries bij 1Medisch Adviseur. Marloes was hiervoor werkzaam als verzekeringsarts Bezwaar en Beroep bij het UWV.
Lees verder
Hi-Tech Crime Trends 2021/2022
Sinds 2012 publiceert Group-IB een jaarlijks rapport met waardevolle gegevens en belangrijke inzichten die het team heeft opgedaan door meer dan 70.000 uur ervaring met het reageren op cyberbeveiligingsincidenten wereldwijd. Het rapport is ontworpen om bedrijven over de hele wereld te helpen effectieve cyberbeveiligingsstrategieën op te bouwen met relevante bedreigingen in het achterhoofd.
Lees verder
David Sanders en Ron Verhulsdonck in bestuur van de VNAB
Op maandag 6 december heeft de algemene ledenvergadering van de VNAB ingestemd met de uitbreiding van het bestuur van de vereniging. Het gaat hierbij om een extra bestuurslid vanuit zowel de verzekeraars als de makelaars. Namens de sectie Verzekeraars is Ron Verhulsdonck (Chubb) benoemd en aan makelaarszijde is David Sanderse (Marsh) toegetreden tot het bestuur.
Lees verder
Rijgedrag van chauffeurs van voorrangsvoertuigen onderzocht
Het Kenniscentrum Voorrangsvoertuigen van het IFV heeft onderzocht welke invloed stress, risicoperceptie en andere gedragsfactoren hebben op te hard rijden of te hard door rood rijden door chauffeurs van voorrangsvoertuigen.
Lees verder
Lichte stijging faillissementen
Het aantal failliet verklaarde bedrijven is gestegen. In november zijn 57 bedrijven meer failliet verklaard dan in oktober, meldt het CBS. Het aantal uitgesproken faillissementen is echter nog steeds laag, vergeleken met de periode voor het uitbreken van corona.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716