Nieuwsoverzicht week 49
Rapport alcoholvergiftingen en ongevallen met alcohol in 2020
VeiligheidNL heeft vandaag het rapport 'alcoholvergiftigingen en ongevallen met alcohol' uitgebracht. Het rapport geeft inzicht in de Spoedeisende Hulp (SEH)-behandelingen naar aanleiding van alcoholvergiftigingen en ongevallen en geweldpleging waarbij alcohol betrokken was.
Lees verder
Aantal autodiefstallen flink gedaald in 2021
Er zijn in de eerste elf maanden van dit jaar 948 minder personenauto’s gestolen dan in 2020. Het is opvallend dat er iedere maand een daling te zien is. In gesprek met het Verbond van Verzekeraars geeft André Bouwman van het LIV aan, dat het lastig is om daar harde conclusies aan te verbinden. “Wij denken dat de invoering van de avondklok een positief effect heeft gehad, maar er is niet één absolute waarheid.”
Lees verder
Wij wensen iedereen een ongewoon goed 2022
In 2020 verandert een vakantie in het buitenland van iets leuks naar een potentieel horrorscenario. In 2021 is die vakantie niet zorgelozer gebleken. Is een onzeker voorval nog wel te verzekeren? Wij denken van wel. Wij blijven flexibel meebewegen met de klant, monitoren nieuwe risico’s en bedenken passende oplossingen. Wij zijn er voor mensen met ongewone verhalen die gewoon goed verzekerd willen zijn.
Lees verder
Jeroen van Grinsven CFRO bij TVM verzekeringen
Jeroen van Grinsven treedt per 1 januari 2022 in dienst als CFRO bij TVM verzekeringen. In die rol wordt hij de opvolger van Dirk Jan Klein Essink, die om gezondheidsredenen terugtreedt. Klein Essink blijft de eerste maanden beschikbaar om de portefeuille die hoort bij de functie van CFRO op een zorgvuldige wijze over te kunnen dragen.
Lees verder
Mitchel Put nieuw gezicht bij BELFOR Alkmaar
Per 1 januari wordt Mitchel Put projectverantwoordelijk voor de BELFOR vestiging in Alkmaar. Mitchel werkt sinds 2018 voor het bedrijf en de reden voor deze keuze heeft enerzijds te maken met de ambities van Mitchel en anderzijds met de groei die BELFOR wil realiseren.
Lees verder
Branden nemen toe in de kerstperiode
Voor de meeste mensen is kaarslicht gewoon een onderdeel van een gezellige kerstviering. Helaas leidt dit echter ook tot meer branden aan het eind van het jaar, zo blijkt uit cijfers van verzekeraars. Tijdens de kerstperiode en rond de jaarwisseling zijn er meer branden dan in de andere maanden van het jaar. Volgens het Duits Verbond van Verzekeraars (GDF) stijgt rond Kerstmis en Oud en Nieuw de brandschade met wel 40 tot 50 procent
Lees verder
Frank van Lier wordt de nieuwe directeur van het KCAF
Per 1 januari heeft het bestuur ir. Frank van Lier aangesteld als directeur bij het Kennis Centrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF). Na een overdrachtsperiode van zes maanden, zal hij Dick de Jong vervangen. Gedurende de overgangsperiode blijft Dick nog aan als directeur. Hierna zal Dick als senior adviseur het KCAF blijven ondersteunen.
Lees verder
Commissie CFD stuurt open brief naar commissie van Financiën
CFD (de leidende brancheorganisatie voor zelfstandige, onafhankelijke advieskantoren in het midden en kleinbedrijf) heeft in de afgelopen jaren actief deelgenomen aan het stakeholdersoverleg dat het ministerie van Financiën hiervoor had georganiseerd. De beslisnota van de minister staat echter haaks op de formele uitkomst en het advies daarover aan de minister. Dit heeft het CFD doen besluiten een open brief naar de commissie van Financiën te sturen.
Lees verder
Frank Eijsink nieuwe CEO van levensverzekeraar NN België
Frank Eijsink, huidig CEO van NN Life Japan, wordt voorgedragen als CEO van levensverzekeraar NN België, onder voorbehoud van goedkeuring door de Nationale Bank van België. Hij volgt hiermee vanaf 1 februari Jan Van Autreve op, die de NN Group heeft verlaten.
Lees verder
VACATURE UNIVÉ NOORD NEDERLAND: Adviseur Particulier
Ben jij op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is? En zet jij je graag in voor het voorkomen en beperken van de risico’s die onze leden lopen?
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716