Nieuwsoverzicht week 48
Aschwin Falck benoemd als Sales Director Benelux bij AREPA
Aschwin Falck is per 1 december benoemd tot Sales Director Benelux. Falck kwam in 2019 bij AREPA als National Sales Manager voor Nederland.
Lees verder
Duizenden (land)bouwvoertuigen mogen vanaf 1 januari de weg niet meer op
Eerder dit jaar heeft Diks Verzekeringen al gemeld dat, 1 maand na het invoeren van de kentekenregistratieplicht voor landbouwvoertuigen en motorrijtuigen met beperkte snelheid (MMBS), slechts 2% van de MMBS geregistreerd was. Wanneer er, zonder kenteken(bewijs), toch met het voertuig op de openbare weg gereden wordt, riskeert de eigenaar een boete.
Lees verder
Wisseling Branchebestuursleden Brand bij het NIVRE
Op woensdag 1 december heeft het NIVRE Branchebestuur Brand vier nieuwe branchebestuursleden welkom geheten. De vier nieuwkomers zijn Jérôme Bongers (Achmea Expertise), Dennis Jansen (EMN), Frank van der Lugt (HBS Expertise) en Raymond Bothof (Context). De vier zijn inmiddels met veel enthousiasme gestart en direct betrokken bij de verdere uitwerking van het Jaarplan 2022 van de branche brand.
Lees verder
Proef deelmobiliteit: verzekering van voertuig naar bestuurder
De toekomstbestendigheid van deelmobiliteit (huren van voertuigen) voor zowel aanbieder als gebruiker staat onder druk door het schadeverloop van deelvoertuigen, zoals scooters en auto's. Risico- en verzekeringsadviseur Aon gaat dit probleem oppakken en start met een 'proeftuin'.
Lees verder
Klaas Knot treedt aan als FSB-voorzitter
Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank, is vandaag aangetreden als voorzitter van de Financial Stability Board (FSB). Voorafgaand aan zijn benoeming was hij al vicevoorzitter van de FSB.
Lees verder
Ervé B.V. en Ervé Clean betrekken samen nieuw bedrijfspand in Weert
Ervé B.V. is gespecialiseerd in sloopwerken/demontage, ontruimingen, asbestsaneringen & projectmanagement en Ervé Clean, gespecialiseerd in reconditionering na brand- water-, stormschades en milieu incidenten, hebben recentelijk samen een nieuw en volledig duurzaam bedrijfspand in Weert betrokken.
Lees verder
Ewout Hollegien benoemd als lid Raad van Bestuur en CFO van a.s.r.
Ewout Hollegien is door de Raad van Commissarissen (RvC) benoemd als lid van de Raad van Bestuur (RvB) en Chief Financial Officer (CFO) van a.s.r. Hij werd benoemd nadat hij zichzelf had voorgesteld tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA).
Lees verder
Drive Thru Vanderwal & Joosten gaat definitief door!
De VW&J Christmas Tree DRIVE THRU gaat definitief door en wordt gehouden op 11 december op het parkeerterrein van het vertrouwde Green Village. Het wordt een mooie, alternatieve invulling van de traditionele kerstbijeenkomst. De uitnodigingen zijn verstuurd en men kan een tijdblok kiezen om alles goed te laten verlopen.
Lees verder
Jorn Klaver versterkt team van Herstelpartner
Jorn Klaver is in oktober gestart als werkvoorbereider/planner en inkoper bij Herstelpartner. Jorn is nieuw in de schadeherstelbranche, hiervoor was hij in dienst bij de brandweer, waar Jorn niet alleen uitrukte bij brand en calamiteiten, maar tevens als planner verantwoordelijk was.
Lees verder
Sedgwick breidt aanbod EFI Global uit door overname ABESIM in België
Sedgwick, wereldwijde leverancier van geïntegreerde bedrijfsoplossingen rond schade-en risicomanagement, heeft ABESIM BV overgenomen. ABESIM zal EFI Global, onderdeel van Sedgwick en gespecialiseerd in forensische engineering, milieu-, brandonderzoek en specialistische adviesdiensten, hiermee een solide basis geven in Europa van waaruit het bedrijf kan groeien in de verschillende EU-markten.
Lees verder
Aantal verkeersgewonden is topje van de ijsberg
In 2020 zijn in het verkeer ongeveer 12.000 fietsers gewond geraakt. Dat meldt de SWOV. Dat is een lichte daling ten opzichte van 2019, toen 14.000 fietsers gewond raakten. De Fietsersbond slaat alsnog alarm, omdat de echte cijfers waarschijnlijk een stuk hoger liggen en de daling vooral wordt veroorzaakt door de lockdown-maatregelen van vorig jaar. Directeur Esther van Garderen: “De tijd van beloftes is voorbij, er is echt actie nodig.”
Lees verder
VACATURE CED: Accountmanager voor het domein Property Volume Brand & Varia
CED is een Europese leider in dienstverlening voor de claims management industrie. We zijn dé specialist op het gebied van schadeprocesmanagement. Daarbij hebben we een heldere visie: we beschermen en behouden wat voor mensen van waarde is. Binnen de domeinen Mobility, Property en Vitality maken we met 2500 medewerkers in 12 Europese landen samen de belofte aan onze klanten waar.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716