Nieuwsbrief week 43
Winnaars van de deelname aan de VNAB kwart marathon
Tijdens de Rotterdam Marathon op zondag 24 oktober vond de editie van de VNAB kwart marathon plaats. Dit jaar voor het eerst een najaarseditie, aangezien het evenement door COVID-19 van april 2020 verplaatst moest worden naar afgelopen zondag 24 oktober. Ruim 80 enthousiaste VNAB lopers finishten op de Coolsingel na 10,55 km.
Lees verder
Young InSurance Nederland viert 10-jarig jubileum
Na twee jaar uitstel is Young InSurance Nederland zeer verheugd om het 10-jarig jubileum feest eindelijk te mogen vieren en wel op donderdag 18 november. Young InSurance Nederland nodigt young professionals t/m 35 jaar, die werkzaam in de Nederlandse verzekeringsmarkt, uit om dit bijzondere jaar samen te vieren. De jubileumviering vindt plaatst bij The Boathouse Kralingen te Rotterdam.
Lees verder
Ondersteuning bij groei lokale intermediairs middels portefeuillematching  
De afgelopen maanden heeft er onderzoek plaatsgevonden naar de toekomstplannen van het intermediair. Naar aanleiding van de resultaten heeft VKG vanuit VKG Portefeuille Match een programma ontwikkeld om samen met intermediairs de toekomst van lokaal en betrokken financieel advies te waarborgen.
Lees verder
Verbond van Verzekeraars luidt noodklok over klimaatschade
Het Verbond van Verzekeraars geeft aan dat verzekeraars zich ernstige zorgen maken over de toekomstige verwachte klimaatschade door een stijgende zeespiegel, toename van droogte en meer extreme buien. Deze weersextremen vormen volgens het maandag 25 oktober verschenen Klimaatsignaal van het KNMI de grootste klimaatrisico’s voor Nederland. Het Verbond pleit voor een krachtig klimaatbeleid, zowel nationaal als internationaal.
Lees verder
XL schoen aangeboden door NN ter ere van de 40e editie marathon Rotterdam
Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober vond de veertigste editie van de NN Marathon Rotterdam plaats. De jubileummarathon stond oorspronkelijk gepland op 6 april 2020, maar werd vanwege de coronacrisis uitgesteld. Ter gelegenheid van deze bijzondere editie heeft Nationale-Nederlanden de stad Rotterdam een XL schoen aangeboden.
Lees verder
Bedrijf in beeld: KOALAB maakt het onzichtbare zichtbaar
Het bedrijf KOALAB, begin 2021 opgericht door Jean-Luc Nieuwveld (43), brengt de luchtkwaliteit in kaart en maakt het onzichtbare zichtbaar. Juist in deze tijd, waarin we meer thuiswerken, is dat enorm belangrijk.
Lees verder
Masterclass Cyberrisico - Groot, duidelijk en recht op de man af
FERMA organiseert op woensdag 17 november in een middagsessie de Masterclass Cyberrisico's. Deze FERMA Masterclass biedt perspectieven vanuit de financiële wereld, management consulting en de Europese Commissie.
Lees verder
Webinar: Recycle, broei, brandpreventie en innovatie
Uit de Risicomonitor Bedrijfsbranden van het Verbond van Verzekeraars uit juni 2021 blijkt dat 30% van de 3.617 branden ontstond in panden met een industriële functie. De grootste omvang van de schade zagen verzekeraars bij bedrijven in de agrarische sector (o.a. stalbranden) en bedrijven die goederen opslaan (o.a. de recyclebranche). Op 30 november organiseert het Verbond een webinar waar je meer informatie krijgt over dergelijke branden en hoe deze (met innovaties) te voorkomen.
Lees verder
Welzijn Nederlandse werknemers fors gestegen tijdens pandemie
Uit recent onderzoek uitgevoerd door ABN AMRO blijkt dat economische groei en het welzijn van mensen en planeet soms haaks op elkaar staan. Vorig jaar is de economie door de coronapandemie in een flinke dip beland, maar nam het welzijn van de werkende Nederlander juist toe. Alleen sturen op winstmaximalisatie is niet meer van deze tijd. Er is meer dat mensen drijft. Denk aan gezondheid, veiligheid en geluk.
Lees verder
NN en Mauritshuis verlengen samenwerking
Al vijf jaar is NN hoofdpartner van het Mauritshuis in Den Haag. Deze succesvolle samenwerking is voor de komende drie jaar verlengd. In 2022 bestaat het Mauritshuis precies 200 jaar als museum, dé gelegenheid om met creatieve concepten en innovaties verder te bouwen aan het aantrekken van een nieuwe en jongere doelgroep. NN ondersteunt volgend jaar ook verschillende Jubileum-projecten.
Lees verder
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
De Bureaus is vanaf 9 oktober gedurende 12 weken te zien bij het RTL Z-programma ‘Doe maar Duurzaam’ op 23 oktober ging de bijdrage in de uitzending over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij de Bureaus denkt daarbij vooral aan duurzame inzetbaarheid van hun mensen.
Lees verder
SCHADE magazine verschijnt deze week
Het SCHADE magazine valt deze week op de deurmat. In de nieuwe editie een interview met de nieuwe en voormalige voorzitter van het NIVRE. Verder lees je onder andere over het NARIM jubileumcongres, de impact van de watersnoodramp op mergelpanden en de onderschatte impact van asbest. Bestel nu nog dit nummer.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716