Nieuwsbrief week 41
NIVRE Rendez-Vous d’Expertise met Arjen Lubach en Sietse Bakker
Het NIVRE bestaat 30 jaar en dat wordt samen met genodigden gevierd tijdens het Rendez-Vous d’Expertise, dat op woensdag 17 november aanstaande plaatsvindt. Een Rendez-Vous d’Expertise in een compleet nieuw en verrassend jasje, getiteld Samen naar de Toekomst. Het thema van de dag: zichtbaar en trots.
Lees verder
Inspiratiedag TOP Expertise in Stadion Feijenoord
Feijenoord's spreuk 'Geen woorden maar daden' is een spreuk die ook goed past bij het werkethos van TOP Expertise. Het is daarom dat de medewerkers van TOP Expertise donderdag 7 oktober een inspirerende dag hebben beleefd in stadion De Kuip te Rotterdam.
Lees verder
ReulingSchutte viert tienjarig jubileum
Saskia Reuling en Eva Schutte, oprichters van ReulingSchutte, vieren 1 november van dit jaar samen met hun collega's het tienjarig jubileum van hun kantoor. Ook verwelkomen zij Anneleen-Broekhuijsen-Molenaar en Margot van Cleef-Metsaars, respectievelijk rechter bij het gerechtshof Amsterdam en het gerechtshof Den Haag, als nieuwe mediators van het kantoor.
Lees verder
Hoe wonen uw klanten over 5 jaar?
Met de woonverzekeringen van Aegon zijn uw klanten altijd goed verzekerd. Van klusspullen tot verbouwing. En van zonnepanelen tot warmtepomp.
Lees verder
Faillissementen onverminderd laag
Het aantal failliet verklaarde bedrijven is licht gestegen. Er zijn in september 18 bedrijven meer failliet verklaard dan in augustus, meldt het CBS. Het aantal uitgesproken faillissementen lag niettemin onverminderd op een laag niveau.
Lees verder
Succesvolle eerste fysieke Meet & Greet van NIVRE Start
Op donderdag 7 oktober jl. kregen toekomstige NIVRE Register-Experts een kijkje in de NIVRE-keuken. Die dag organiseerde NIVRE Start speciaal voor NIVRE-aspiranten en NIVRE Kandidaat Register-Experts voor het eerst sinds corona een Meet & Greet.
Lees verder
Kansen die de verharding van de zakelijke schadeverzekeringsmarkt biedt !
Op donderdag 21 oktober organiseert VPV anno 1940 (Vereniging van Personen werkzaam in het Verzekeringsbedrijf) een webinar over de oorzaken van de verharding en hoe risico management klanten helpt zich hierop voor te bereiden om de juiste keuzes te kunnen maken.
Lees verder
Stevig economisch herstel, maar kwetsbaarheden nemen toe
In het vandaag verschenen 'Overzicht Financiële Stabiliteit' beschrijft De Nederlandsche Bank dat het economisch herstel stevig doorzet, de zoektocht naar rendement voortduurt en de huizenprijzen alsmaar doorstijgen. Tegen die achtergrond is het van belang om de toenemende kwetsbaarheden en risico’s voor de financiële stabiliteit niet uit het oog te verliezen.
Lees verder
Jeroen Hopman manager lekdetectie en reconstructie bij Polygon Nederland
Polygon Nederland krijgt een steeds groter marktaandeel onder haar hoede, ook als het gaat om de divisie ‘Lekdetectie en Reconstructie’. Daarom heeft Polygon zijn team onlangs uitgebreid met de komst van Jeroen Hopman. Binnen de functie van manager lekdetectie staan mens en techniek voor Jeroen centraal.
Lees verder
Verbond verheugd over voorstel terugdringen stalbranden
Het Verbond van Verzekeraars is verheugd over een pakket aan maatregelen dat minister Schouten afgelopen vrijdag aan de Tweede Kamer heeft voorgesteld. Dit moet het aantal stalbranden en dierlijke slachtoffers in Nederland snel verminderen. Schouten reageert met het voorstel op de aanbevelingen uit het stalbrandenrapport van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid (OVV).
Lees verder
Tjahny Bercx nieuw lid Raad van Commissarissen Achmea
Tijdens de Algemene Vergadering (AV) van Achmea hebben de aandeelhouders vandaag ingestemd met de benoeming van Tjahny Bercx tot lid van de Raad van Commissarissen van Achmea. Zijn benoeming geldt voor een periode van vier jaar en is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank. Tjahny Bercx vervult de vacature van Mijntje Lückerath, die in april is teruggetreden.
Lees verder
Nederlander onbewust van luchtkwaliteit in huis
Nationale-Nederlanden heeft vandaag een onderzoek gepubliceerd over binnenklimaat. Waar er veel aandacht is voor de luchtkwaliteit buiten, is het bewustzijn over het binnenklimaat beperkt. 40% van de Nederlanders heeft zich zelfs nog nooit verdiept in het onderwerp.
Lees verder
Arno Wijnands versterkt team SUREbusiness als Manager Beurs
Arno Wijnands RMiA RGA is op 1 oktober jl. aan de slag gegaan als Manager Beurs bij SUREbusiness. Als Manager Beurs is hij verantwoordelijk voor alle Co-Assurantie activiteiten van deze service provider voor de zakelijke markt.
Lees verder
VNAB breidt commissie uit met nieuwe leden
De VNAB heeft de Technische commissie Brand en de Juridische commissie uitgebreid. Ans Kievits volgt Marlies Frohlich op in de Technische commissie Brand. Daarnaast is de commissie uitgebreid met twee young professionals, Niels Schoonewelle en Pim Rommens. Marieke Bleijenberg treedt toe tot de Juridische commissie.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716