Nieuwsoverzicht week 40
Verkoop portefeuille van gesloten levensverzekeringen NN Insurance Belgium
NN Group maakt vandaag bekend dat haar dochteronderneming NN Insurance Belgium de intentie heeft om een portefeuille van gesloten levensverzekeringen te verkopen aan Athora Belgium.
Lees verder
Graafschade aan hoogspanningsbekabeling
Advocatenkantoor Kennedy van der Laan gaat in op een casus waarbij de vraag is of een netbeheerder strengere zorgvuldigheidsverplichtingen kan opleggen aan grondroerders tot wie zij niet in een contractuele relatie staat?
Lees verder
De Bureaus 12 weken lang te zien bij RTL-Z
Vanaf 9 oktober is de Bureaus gedurende 12 weken iedere week te zien bij het RTL-Z programma ‘Doe maar Duurzaam’, dat iedere zaterdagmiddag wordt uitgezonden. In het programma geeft Francie Peters, Directeur bij de Bureaus, uitleg over een breed scala aan onderwerpen die zich voordoen in de letselschadebranche.
Lees verder
Global Wealth Report 2021 van Allianz: Sparen van thuis
Allianz bracht vandaag de elfde editie van zijn Global Wealth Report uit, waarin het vermogen en de schuld van huishoudens in bijna 60 landen onder de loep worden genomen.
Lees verder
Gordelplicht bus blijft heikel punt
Veel lijnbussen en touringcars zijn tegenwoordig uitgerust met veiligheidsgordels voor de passagiers. Het is verplicht ze dan ook daadwerkelijk om te doen, maar daarop wordt vrijwel nooit gelet. Het nalaten kan echter niet alleen een boete van 149 euro opleveren, bij een ongeluk komen passagiers zonder gordel er doorgaans ook veel slechter af, en bovendien zal de verzekering waarschijnlijk nog minder uitkeren ook.
Lees verder
Rechtsbijstandsverzekering dreigt voor velen onbereikbaar te worden
Een rechtsbijstandsverzekering dreigt voor veel consumenten en ondernemers met een middeninkomen onbereikbaar te worden. Deze conclusie trekt het Verbond van Verzekeraars op basis van onafhankelijk SEO-onderzoek.
Lees verder
Woningbrandclaims in 2020 toegenomen
Uit de vandaag gepubliceerde Risicomonitor Woningbranden van het Verbond van Verzekeraars blijkt dat het aantal claims bij verzekeraars voor woningbranden, na jarenlange daling, is toegenomen in 2020.
Lees verder
Marcel Kooij benoemd tot Lid van Verdienste FOCWA
Marcel Kooij (Boekhorst Autoschade Veenendaal) is benoemd tot ‘Lid van Verdienste’ van FOCWA. Met deze erkenning laat FOCWA zijn waardering blijken voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid bij de branchevereniging.
Lees verder
CED versterkt Europese marktpositie met overname Belgische GEXA
CED, het grootste onafhankelijke schademanagementbedrijf van Nederland, heeft een volgende stap gezet om zijn groei-ambitie te realiseren. CED BeLux neemt het Belgische Groupe d'Expertise Automobile SRL (GEXA) over. Hiermee wordt CED Group niet alleen marktleider op het gebied van Mobility in België, maar versterkt het bedrijf bovendien zijn Europese marktpositie.
Lees verder
OHRA schudt traditionele verzekeringswereld op met prepaid product
De wereld van auto’s verzekeren is al decennia hetzelfde; je sluit een WA, WA+ of Allrisk verzekering af. OHRA doorbrak eerder dit jaar deze traditionele wijze van verzekeren met de leenautoverzekering (tijdelijke verzekering voor een geleende auto). Nu lanceert het bedrijf een verzekering voor mensen die relatief weinig kilometers rijden door te werken met prepaid bundels van 1000 km. Met de zogenoemde kilometerverzekering speelt de verzekeringsmaatschappij in op de trend van ‘alleen maar betalen voor gebruik’.
Lees verder
Letselschadeprofessionals leren bij Kerckebosch
Op locatie, hybride en online-only kunt u bij ons terecht! Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe cursus Kinderen en letselschade, specialisatie Harvard onderhandelen in letselschadezaken of de nieuwe leergang Specialist Personenschade: geschillenbeslechting en procesvoering. De NIVRE- en NOvA-punten zijn toegekend of in aanvraag. Bekijk snel het aanbod
Lees verder
RSA Nederland benoemt Raja Manglie tot Underwriting Leader Liability Lines
RSA Nederland, de Nederlandse tak van de verzekeringsgroep RSA Luxembourg S.A., heeft de promotie bekend gemaakt van Raja Manglie tot Underwriting Leader Liability Lines.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716