Nieuwsbrief week 40
Crawford & Company® neemt BosBoon Expertise Group B.V. over
Crawford & Company® (NYSE: CRD-A en CRD-B), ‘s werelds grootste, beursgenoteerde, onafhankelijke leverancier van oplossingen op het gebied van schade-expertise en claims management services, is verheugd de overname van BosBoon te kunnen aankondigen, een in Nederland gevestigd gespecialiseerd schade-expertisebureau.
Lees verder
Grote veranderingen in de keten van verzekeringsintermediair
In de Overnamemonitor Verzekeringsmarkt H1-2021presenteert BHB Dullemond een totaaloverzicht van alle overnames en acquisities in de verzekeringsmarkt. Dit jaar komen de overnames binnen de verzekeringsmarkt voor het eerst boven de 1 miljard! Dit leidt niet alleen tot een enorme verandering in de keten van het verzekeringsintermediair maar ook tot meer buitenlandse inmenging op de Nederlandse verzekeringsmarkt.
Lees verder
Fred de Jong over de meervoudige waarde van financieel en fiscaal advies
Om financieel en fiscaal adviseurs (en de studenten die worden klaargestoomd voor het adviesvak) te helpen hun rol te pakken bij de verduurzamingstransitie, doet de HAN via het associate lectoraat van dr. Fred de Jong onderzoek. Op maandag 22 november wordt van dit lectoraat een eerste symposium gehouden.
Lees verder
Rivez Assurantiën & Risicobeheer en Zuiderhuis Assurantiën samen verder
Rivez Assurantiën & Risicobeheer BV en Zuiderhuis Assurantiën BV bundelen vanaf 1 januari 2022 hun krachten. De nieuwe combinatie in het Söderberg & Partners netwerk is goed voor zo’n 20 miljoen euro omzet en telt na de samenvoeging 170 medewerkers.
Lees verder
Schadegarant start met nieuwe service eXperience
Schadegarant geeft met eXperience invulling aan de wens van zijn verzekeraars om de klantreis bij autoschade en autoruitschade verder te optimaliseren. Via dochterstichting Glasgarant zijn ook de ruitschadeherstelbedrijven aan eXperience gekoppeld.
Lees verder
MGF investeert in Letselschadebureau Kloppenburg
MGF, een investeringsfonds dat kapitaal, kennis en ervaring verstrekt aan groeiende bedrijven, brengt groeikapitaal in bij Letselschadebureau Kloppenburg, een vooruitstrevende speler op de Nederlandse letselschade markt die belangen behartigt van letselschadeslachtoffers. De onderneming kan hiermee versneld groeien middels buy & build.
Lees verder
Eugenie Veder maakt overstap naar Ridder Letselschade
Eugenie Veder is op 1 oktober 2021 als senior personenschadejurist begonnen bij Ridder Letselschade in Zeewolde. Eugenie gaat voornamelijk de zwaardere letselschades behandelen in het westen van het land.
Lees verder
HDI Global zet in op verzekeren én voorspellen
Het voorspellen van risico’s zal een prominente rol gaan spelen in de praktijk van grootzakelijke schadeverzekeraars, stelt HDI Global Netherlands, de Nederlandse werkmaatschappij van de mondiale schadeverzekeraar bij de start van zijn najaarscampagne. Deze campagne staat in het teken van de goede verhoudingen die de in Rotterdam gevestigde verzekeraar onderhoudt met zijn distributiepartners en klanten en die over méér gaat dan alleen het onderwerp prijs en risico.
Lees verder
DGA DSV Verzekeringen Jan Sarink met pensioen, aandelen naar You Sure
Op 1 oktober jl. is Jan Sarink, DGA DSV Verzekeringen, met pensioen gegaan. Zijn vertrek is daags na de overname van de aandelen van DSV Verzekeringen door You Sure.
Lees verder
Nh1816 Verzekeringen verlaagt premies per december 2021
Nh1816 Verzekeringen ziet voldoende aanleiding om premies te verlagen. Ondanks het groeiende aantal schades door extreme weersomstandigheden en de toenemende verkeersbewegingen, verlaagt Nh1816 Verzekeringen per december 2021 de premies op een flink aantal producten, waaronder de Casco autopremies tot maar liefst -15%.
Lees verder
Kees Schulze van Aon naar Marsh
Kees Schulze is op 1 oktober jl. in dienst getreden bij Marsh. Hij komt bij Aon vandaan waar hij Client Director was. Bij Marsh bekleedt hij de functie van Practice Leader Renewables.
Lees verder
Toename beleggingsfraude met 30 procent
De AFM en de Fraudehelpdesk krijgen steeds vaker signalen over dubieuze beleggingsproducten. De Fraudehelpdesk noteert dit jaar een toename van ongeveer 30 procent ten opzichte van vorig jaar. De Fraudehelpdesk en de AFM waarschuwen daarom op de eerste dag van de World Investor Week opnieuw voor malafide beleggingsaanbieders.
Lees verder
Jorn Veen stapt over van Allianz naar AXA XL
Op 1 oktober jongstleden is Jorn Veen als underwriter property in dienst getreden bij AXA XL. Hij komt bij Allianz Nederland vandaan.
Lees verder
Amsterdam en Rotterdam goed voor 1 op de 10 verkeersongevallen
De bewoners van de grote steden zijn de grootste brokkenpiloten in het verkeer. In 2020 werden ruim 103.000 verkeersongevallen geregistreerd in Nederland. 10,9% van deze ongelukken zijn te herleiden naar slechts twee gemeenten: Amsterdam en Rotterdam. Dit en meer blijkt uit een analyse van Independer op basis van data van de politie en Rijkswaterstaat.
Lees verder
Daphne de Kluis nieuwe commissaris bij Achmea Bank
Daphne de Kluis is per 12 oktober 2021 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Achmea Bank. Zij volgt Achmea-bestuurder Robert Otto op, die dit commissariaat vervulde sinds januari 2020.
Lees verder
Per ongeluk de verkeerde brandstof getankt? Dit moet je doen!
Heb je per ongeluk je dieseltank volgegooid met benzine, of andersom? Maak je geen zorgen, want dit kan iedereen overkomen. In dit artikel lees je tips over wat je kunt doen en of de kosten worden vergoed door de verzekering of pechhulpdienst.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716