Nieuwsbrief week 39
NARIM Congres 2021 een groot succes
Tijdens het 'All on Board' NARIM Congres van 27 en 28 september vierde de NARIM tevens haar 25-jarig jubileum. Op de bijzondere locatie SS Rotterdam werden er op maandagochtend 360 gasten verwelkomd. Voor de meesten het eerste congres sinds lange tijd.
Lees verder
Laat zien wat wonen kan zijn
Het leven kan alle kanten op. Daarom is het belangrijk dat klanten hun woonwensen goed in kaart hebben. Daar kan jij ze bij helpen. Met vooruitdenken. Woonmogelijkheden voor straks beginnen namelijk met slim advies voor nu.
Lees verder
André Oude Hergelink winnaar van de NARIM Award 2021
Op de laatste dag van het succesvolle NARIM congres op 27 en 28 september is de jaarlijkse NARIM Award uitgereikt. De gekozen winnaar van dit jaar is André Oude Hergelink die de Award uit handen van NARIM-bestuurslid Rosalie André in ontvangst mocht nemen.
Lees verder
Letselschadeprofessionals leren bij Kerckebosch
Op locatie, hybride en online-only kunt u bij ons terecht! Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe cursus Kinderen en letselschade, specialisatie Harvard onderhandelen in letselschadezaken of de nieuwe leergang Specialist Personenschade: geschillenbeslechting en procesvoering. De NIVRE- en NOvA-punten zijn toegekend of in aanvraag. Bekijk snel het aanbod
Lees verder
Samenwerking tussen AkzoNobel en RE-CAMP
AkzoNobel en RE-CAMP slaan de handen ineen met een strategische samenwerking op het gebied van schadeherstel aan caravans en campers.
Lees verder
Maatschappelijke onrust en polarisatie nemen wereldwijd toe
Uit de Risk Maps 2021 van Aon blijkt dat wereldwijd de onrust groeit als gevolg van overheidsingrepen, economische ongelijkheid en reacties op de coronamaatregelen. COVID-19 heeft de risico’s op terrorisme en politiek geweld zowel onderdrukt als verergerd. Ook in Nederland is sprake van toenemende polarisatie op een breed vlak.
Lees verder
FERMA-rapport toont belang risicomanagers aan voor veerkracht bedrijven
Dinsdag 28 september hebben de Federation of European Risk Management Associations (FERMA) en het wereldwijde managementadviesbureau McKinsey een rapport gepubliceerd, wat aantoont hoe belangrijk risico- en verzekeringsmanagers zijn voor de veerkracht van hun organisaties.
Lees verder
Gebruik social mediaberichten tijdens het rijden
Nederlandse bestuurders vinden social mediaberichten die ze tijdens het rijden ontvangen onbelangrijk (84%) en het risico van een boete niet waard (94%). Bijna de helft vindt ze zelfs onzinnig en nutteloos. Toch leest tweederde van de Nederlanders wel eens een bericht tijdens het fietsen of autorijden, uit nieuwsgierigheid of omdat ze denken dat het belangrijk kan zijn. Bij meer dan de helft van de mensen die hun telefoon in het verkeer gebruiken leidt dat tot langzamer rijden, slingeren, een afslag missen of zelfs tot ongelukken.
Lees verder
Stella, ANWB, KPN en AXA maken stevige vuist tegen diefstal e-bikes
Fietsdiefstal neemt al jaren op rij explosief toe. Vandaag slaat een viertal bedrijven de handen ineen om dit probleem op grote schaal aan te pakken. Een e-bike met GPS-protectie en een uitgebreide verzekering zijn belangrijke sleutels in deze aanpak. Guus Wesselink van Stichting SAFE, die zich inzet om fietsdiefstal terug te dringen, is erg blij met het initiatief. “Gestolen e-bikes met GPS-protectie worden bijna altijd teruggevonden.”
Lees verder
VACATURE ARNTZ | VAN HELDEN: Maritieme schade-expert
Zie jij jezelf al in de machinekamer van de MS 'EVER GIVEN' staan om met alle betrokken partijen de schade aan het schip vast te stellen? En wil je werken bij een dynamisch, gerenommeerd en duurzaam expertisebureau? Reageer dan snel!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716