Nieuwsbrief week 36
Kennedy Van der Laan partner Verbond van Verzekeraars
Het Verbond is blij met het partnerschap met advocatenkantoor Kennedy Van der Laan, het gerenommeerde kantoor dat al tientallen jaren een brede focus heeft op de verzekeringsmarkt. De samenwerking heeft reeds geleid tot de Collegereeks Actualiteiten Personenschade, verzorgt door advocaat Chris van Dijk.
Lees verder
Woonmogelijkheden voor straks, beginnen met nu slimme keuzes maken
Het leven kan alle kanten op. Daarom is het belangrijk om financieel goed voorbereid te zijn. Hoe verzeker jij je klanten van goed advies?
Lees verder
Peter Schollmann wordt nieuwe CEO bij camerabeveiliger Kooi
Peter Schollman, voormalig algemeen directeur van beveiligingsbedrijf Securitas Nederland, wordt per 1 oktober CEO van Kooi, specialist in tijdelijke mobiele camerabeveiliging en broeidetectie. Pieter Kooi, oprichter van het Friese bedrijf Kooi, doet een stap terug.
Lees verder
Directe verzekering: de letselschaderegeling op de schop?
Sinds 1 juli handelen verzekeraars schade aan particuliere personenauto’s van hun eigen klanten zelf af. Het Verbond van Verzekeraars spreekt over een eerste stap op weg naar een toekomstige directe verzekering voor letselschadezaken. De redactie van het tijdschrift Aansprakelijkheid, Verzekering & Schade (AV&S), Wolters Kluwer en Studiecentrum Kerckebosch organiseren daarom op 8 oktober het online symposium: Directe verzekering: de letselschaderegeling op de schop?
Lees verder
SmartPhort organiseert op 1 oktober SmartPhort MeetUp
Midden november 2019 werd SmartPhort, gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van mobiele telefoons en tablets voor zowel de zakelijke markt als verzekeringsmaatschappijen, onderdeel van de Tripal Group. Op vrijdag 1 oktober organiseert het bedrijf de SmartPhort MeetUp voor relaties in de verzekeringsbranche.
Lees verder
Enno Wiertsema: 'Echt aan de slag'
Enno Wiertsema, algemeen directeur van brancheorganisatie Adfiz, schrijft maandelijks een column. Dit keer over Business as usual na de vakantieperiode en de onderwerpen die de boventoon voerden in de afgelopen maanden.
Lees verder
DNB organiseert tweede digitale verzekeringsmiddag van 2021
DNB organiseert de tweede digitale verzekeringsmiddag van 2021 in november. DNB gaat die middag in gesprek over de actuele thema’s duurzaamheid en digitale mogelijkheden in verzekeraarsland. Daarnaast zal de nieuwe divisiedirecteur Toezicht Verzekeraars Armand Schouten worden voorgesteld.
Lees verder
Achmea plant één miljoen bomen met herbebosser Land Life
Achmea gaat de komende drie jaar circa één miljoen bomen planten. De coöperatieve verzekeraar zet zo een volgende stap op weg naar een volledig klimaatneutrale bedrijfsvoering in 2030. Samen met Land Life Company is een meerjarig herbebossingsprogramma gestart waarmee de CO₂-uitstoot van de bedrijfsvoering van Achmea wordt gecompenseerd.
Lees verder
SCHADE Magazine nu al online te lezen
Nog steeds zijn we nog niet terug naar het 'oude normaal', vandaar dat ook dit nummer nu al online is gepubliceerd. Met in dit nummer onder andere een interview met Wiebe Westerhof die op 1 september zijn functie als CEO van Troostwijk heeft neergelegd en uiteraard aandacht voor de watersnood in Limburg. Lees nu het magazine!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716