Nieuwsoverzicht week 35
Geslaagde start evenementenseizoen door Zurich Benelux
Gisteren, donderdag 2 september, heeft Zurich haar partners ontvangen op Landgoed Te Werve Buiten in Rijswijk voor de (intentioneel jaarlijkse) Broker BBQ. Zurich heeft daarmee de primeur, het evenementenseizoen is geopend.
Lees verder
Directe verzekering: de letselschaderegeling op de schop?
Sinds 1 juli handelen verzekeraars schade aan particuliere personenauto’s van hun eigen klanten zelf af. Het Verbond van Verzekeraars spreekt over een eerste stap op weg naar een toekomstige directe verzekering voor letselschadezaken. De redactie van het tijdschrift Aansprakelijkheid, Verzekering & Schade (AV&S), Wolters Kluwer en Studiecentrum Kerckebosch organiseren daarom op 8 oktober het online symposium: Directe verzekering: de letselschaderegeling op de schop?
Lees verder
Eerste VNAB Risk Insurance Traineeship van start
Een jaar later dan gepland is op 1 september het eerste VNAB Risk Insurance Traineeship van start gegaan. Het Risk Insurance Traineeship biedt young professionals een unieke kans. Zij gaan niet alleen aan de slag binnen verschillende organisaties, maar volgen ook een uitgebreid opleidingstraject gericht op hun persoonlijke en professionele ontwikkeling
Lees verder
Vertrek directeur Sander Groenendijk bij Heinenoord Holding en BeneVia Advi
Na een periode van 20 jaar heeft directeur en medeaandeelhouder van Heinenoord Holding/BeneVia Adviesgroep per 1 september afscheid genomen. Twee maanden geleden verwierf NN Group een aandeel van 70% in Heinenoord Holding.
Lees verder
SOCOTEC neemt Hanselman Groep over
SOCOTEC neemt de Hanselman Groep over en breidt hiermee zijn geografische dekking uit. De SOCOTEC Groep, een betrouwbare derde partij en een toonaangevend bedrijf in risicobeheer van gebouwen en infrastructuur, versterkt zijn internationale aanwezigheid door deze eerste overname in Nederland.
Lees verder
Mascha Roodakkers benoemd tot Lead Associate Broking bij WTW
Willis Towers Watson is verheugd aan te kondigen dat Mascha Roodakkers zich bij het Nederlandse Broking team heeft aangesloten. Mascha brengt ruim 20 jaar kennis en ervaring uit de verzekeringswereld met zich mee, waaronder bij CNA, Liberty en NN verzekeringen.
Lees verder
Aanrijding vaakst veroorzaakt door SEAT, BMW en Audi
Bestuurders van een SEAT veroorzaakten de afgelopen twee jaar de meeste aanrijdingen. Dat blijkt uit onderzoek van eigen claimcijfers door Univé. De coöperatie ontving in 2019 en 2020 meer dan 25.000 claims die, vanwege een zelf veroorzaakte aanrijding, aanspraak maakten op de wettelijke aansprakelijkheidsdekking.
Lees verder
VLC & Partners versterkt het riskbedrijf met nieuwe collega’s
Het riskbedrijf van VLC & Partners heeft per 1 september haar team uitgebreid met Erwin Roquas als broker brand, Jeroen Mensink en Jurgen Struiksma in de rol van riskconsultant.
Lees verder
Rob de Groes als Specialist Brand naar Ecclesia
Op 1 september is Rob de Groes gestart als Specialist Brand bij Ecclesia. Voorheen was hij werkzaam bij Vanbreda Risk & Benefits B.V. (Nederland).
Lees verder
Stefanie Demetriades per 1 oktober naar Injuriam Expertise
Per 1 oktober 2021 wordt het team van Injuriam Expertise uitgebreid met Stefanie Demetriades. Zij wordt binnen het bureau de zesde Senior Expert Personenschade.
Lees verder
Jouke Smits en Dirk Walinga naar Q-Consult
Per 11 oktober treedt Jouke Smits toe tot het team van Q-Consult. In diezelfde maand zal Dirk Walinga zich ook aansluiten bij het adviesbureau.
Lees verder
VACATURE JBL&G: Ervaren Letselschade jurist
JBL&G bestaat uit ruim 50 gedreven, betrokken en deskundige mensen die een uitdaging niet uit de weg gaan. Er wordt gewerkt met een persoonlijke touch, tactisch doch daadkrachtig en met zelfvertrouwen. De mensen zijn open-minded, eerlijk, durven ‘outside the box’ te denken en zetten zich voor 100% in voor het letselschadeslachtoffer.
Lees verder
SCHADE Magazine nu al online te lezen
Nog steeds zijn we nog niet terug naar het 'oude normaal', vandaar dat ook dit nummer nu al online is gepubliceerd. Met in dit nummer onder andere een interview met Wiebe Westerhof die op 1 september zijn functie als CEO van Troostwijk heeft neergelegd en uiteraard aandacht voor de watersnood in Limburg. Lees nu het magazine!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716