Nieuwsbrief week 35
Deloitte nieuwe kennispartner van Verbond van Verzekeraars
Met dit partnership wil Deloitte een belangrijke bijdrage leveren aan sustainability binnen het verzekeringsbedrijf, en in het bijzonder het ontwikkelen van duurzame verzekeringsproducten en -diensten voor klanten.
Lees verder
Zorgverzekering in het buitenland niet vanzelfsprekend
De charme van werken en wonen in het buitenland is natuurlijk de uitdaging, het land en misschien wel het leren van een andere taal, maar een gezonde dosis realisme is ook belangrijk. De zorgverzekering - en ook andere verzekeringen - zoals wij die in Nederland hebben, is niet zo vanzelfsprekend in andere landen.
Lees verder
Hilda Doet nieuwe algemeen directeur Mainstaete Groep
Hilda Doets wordt de nieuwe algemeen directeur van Mainstaete Groep. Vanaf 1 september volgt zij interim-directeur Ronald Vos op. Vos heeft deze functie vanaf de oprichting van Mainstaete Groep als medeaandeelhouder vervuld.
Lees verder
LSA Letselschade Advocaten organiseert Mini-Symposion 2021 op 1 oktober
Grenzen verleggen in sportiviteit of juist een grens overgaan bij onsportiviteit? Letselschade als gevolg van onsportief gedrag en de rol van het ‘speelveld’? Zijn wij net zo (on)sportief als apen of kunnen wij nog wat van ze leren? Deze en andere prangende vragen zullen worden beantwoord op het mini-symposion van het LSA.
Lees verder
Erik Hovenkamp keert terug naar Andriessen Expertise
Erik Hovenkamp (59) keert na 21 jaar terug naar Andriessen Expertise, waar hij van 1995 tot 2000 als Adjunct Directeur werkzaam is geweest. Erik nam anno 2000 de stap om samen met twee andere collega experts van Andriessen Expertise een eigen bedrijf te beginnen (Cordaet).
Lees verder
VW&J annuleert de zomer BBQ
Vanderwal & Joosten heeft helaas moeten besluiten om de geplande BBQ van 8 september te annuleren. Lang is gehoopt dat alle seinen op groen zouden komen te staan maar VW&J heeft toch de conclusie moeten trekken dat het organiseren van een BBQ zoals die bedoeld is, nog niet niet tot de mogelijkheden behoort.
Lees verder
Blog: Trouble in Paradise?
Dit jaar zijn toch veel Nederlanders in het buitenland op vakantie geweest. Helaas verloopt een vakantie niet altijd vlekkeloos. Ook tijdens de vakantie gebeuren er (auto)ongelukken met letselschade tot gevolg. Dat kan nog wel eens onzekerheid met zich meebrengen. Welke regels gelden er, hoe kunt u schade vergoed krijgen?
Lees verder
Maarten de Rooij Head of Claims bij Aegon Nederland
Na ruim 10 jaar binnen de labels van Nationale-Nederlanden te hebben gewerkt, maakt Maarten de Rooij nu de overstap naar Aegon Nederland waar hij als Head of Claims start.
Lees verder
VACATURE KAKESWAAL: (BOUWKUNDIG) SCHADE-EXPERT M/V - IN MEERDERE REGIO'S
Kakeswaal bv is een onafhankelijk taxatie- en expertisebureau. Het is een hechte en groeiende organisatie met veel aandacht voor de opdrachtgever en gedupeerde. Vanuit ons kantoor in Zaandam alsmede vanuit de thuiswerkplekken van onze schade-experts zijn wij werkzaam in heel Nederland. Focus op het werk, transparantie, samenwerking, professionaliteit en werkplezier van medewerkers en leidinggevenden staan daarin centraal.
Lees verder
VACATURE JBL&G : ERVAREN LETSELSCHADEJURIST
JBL&G bestaat uit ongeveer 45 gedreven, betrokken en deskundige mensen die een uitdaging niet uit de weg gaan. Er wordt gewerkt met een persoonlijke touch, tactisch doch daadkrachtig en met zelfvertrouwen. De mensen zijn open-minded, eerlijk, durven ‘outside the box’ te denken en zetten zich voor 100% in voor het letselschadeslachtoffer.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716