VACATURE SPECIAL
TIJD VOOR EEN NIEUWE UITDAGING?
De vakantieperiode zit er voor de meeste mensen weer op, tijd voor een nieuwe editie van de vacature special. Bekijk hier het aanbod, Is er een vacature die je aanspreekt? Solliciteer dan nu! Voor het volledige aanbod zie VACATURES
VACATURE SCUA: fulltime schadebehandelaar
Het in Rotterdam gevestigde SCUA (Scandinavian Underwriters Agency) is op zoek naar een fulltime schadebehandelaar. SCUA is dienstverlener in de maritieme verzekeringsbranche.
Lees verder
VACATURE RAASVELD EXPERTISE: Ervaren Letselschaderegelaar
Raasveld Expertise is gespecialiseerd in de behandeling van complexe schaderegelingsvraagstukken met de visie dat schaderegelen meer is dan alleen geld betalen. Raasveld Expertise bestaat uit gedreven professionals die graag hun werk doen op een open, rechtvaardige en oplossingsgerichte manier. Daarbij houden we de lijntjes kort. Dat houdt ons scherp en zorgt voor een efficiënte werkwijze. Gevolg: een grote betrokkenheid van al onze medewerkers.
Lees verder
VACATURE MAINPLUS: Bouwkundig Schadebehandelaar
MainPlus Schadeherstel in Rijswijk is gespecialiseerd in het organiseren van naturaherstel bij schade aan inboedel en opstal. Wij ontzorgen verzekeraars en volmachten in het schadeherstelproces, van intake tot en met de financiële afhandeling. Dat doen wij duurzaam en onafhankelijk met een landelijk netwerk van contracteerde herstelpartners.
Lees verder
VACATURE LINDESK: Expert Personenschade (32-40 uur)
Lindesk is een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in het behandelen van letselschade. Bij de afhandeling van letselschadeclaims hebben partijen vaak tegengestelde belangen. Met respect voor ieders belang begeleiden we partijen naar een redelijke oplossing. Dat doen wij op basis van inhoudelijke deskundigheid en goed getrainde vaardigheden. Opdrachtgevers zijn enthousiast over onze aanpak. Dit enthousiasme waarderen we en zullen we niet beschamen.
Lees verder
VACATURE MAINPLUS: Schadebehandelaar (40 uur)
MainPlus Schadeherstel in Rijswijk (ZH) is gespecialiseerd in het organiseren van naturaherstel bij schade aan inboedel en opstal. Wij ontzorgen verzekeraars en volmachten in het schadeherstelproces, van intake tot en met de financiële afhandeling. Dat doen wij duurzaam en onafhankelijk met een landelijk netwerk van gecontracteerde herstelpartners.
Lees verder
VACATURE MAINPLUS: Front Office Medewerker (40 uur)
MainPlus Schadeherstel in Rijswijk is gespecialiseerd in het organiseren van naturaherstel bij schade aan inboedel en opstal. Wij ontzorgen verzekeraars en volmachten in het schadeherstelproces, van intake tot en met de financiële afhandeling. Dat doen wij duurzaam en onafhankelijk met een landelijk netwerk van contracteerde herstelpartners.
Lees verder
VACATURE VON RETH TAXATIES: taxateur bedrijfsinventaris
Von Reth Taxatie en Advies is onafhankelijk, professioneel, betrouwbaar en transparant. Onze dienstverlening bestaat uit taxaties voor zowel verzekerings- als bedrijfseconomische doeleinden. Ook staan wij onze relaties bij met advies op het gebied van taxaties en risico’s en fungeren wij als sparringpartner. Dat doen we al ruim 90 jaar.
Lees verder
VACATURE KAKESWAAL: (bouwkundig) schade-expert M/V - regio Eindhoven
Kakeswaal bv is een onafhankelijk taxatie- en expertisebureau. Het is een hechte en groeiende organisatie met veel aandacht voor de opdrachtgever en gedupeerde. Vanuit ons kantoor in Zaandam alsmede vanuit de thuiswerkplekken van onze schade-experts zijn wij werkzaam in heel Nederland. Focus op het werk, transparantie, samenwerking, professionaliteit en werkplezier van medewerkers en leidinggevenden staan daarin centraal.
Lees verder
VACATURE DEKRA: personenschade behandelaar middel/zwaar
“Het belangrijkste aan werken bij DEKRA People is dat je geen nummer bent, maar dat de persoonlijke touch altijd aanwezig is. Korte lijnen met de managers interim professionals, die ik altijd weet te bereiken wanneer ik ze nodig heb” Zei Manon, die ons team versterkt sinds 2015! Wil je weten wat we jou nog meer te bieden hebben? Lees dan verder!
Lees verder
VACATURE TROOSTWIJK: account director MKB
Troostwijk is sinds 1930 een begrip op het gebied van taxaties, vastgoed, machinerieën, installaties en kunst. Van oudsher is Troostwijk een familiebedrijf, maar sinds 2017 maakt de Troostwijk Groep deel uit van de Tinsa Group: een ambitieuze, snel groeiende Spaanse organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen.
Lees verder
VACATURE LENGKEEK: Afdelingssecretaresse Expertise regio Amsterdam
Lengkeek is gespecialiseerd op het gebied van expertises en taxaties. Vanuit onze vier kantoren bedienen wij onze opdrachtgevers. Dit doen wij duidelijk, snel en onafhankelijk. Onze belangrijkste kernwaarden zijn humor, plezier, betrokkenheid, eerlijkheid, samenwerking en behulpzaamheid. Deze waarden zijn de basis van onze dagelijkse activiteiten en symboliseert onze organisatie. Spreken deze waarden jou aan, lees dan verder en meld je aan!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716