Nieuwsflits week 32
Kabinet presenteert schaderegeling wateroverlast Limburg en Noord-Brabant
Het kabinet heeft ingestemd met de schaderegeling om tegemoet te komen in materiële schade die is ontstaan door onder meer de overstromingen in juli dit jaar. Deze regeling is in nauwe samenwerking met de regio tot stand gekomen en zal zo spoedig mogelijk in werking treden.
Lees verder
Nationaal Schadecongres: Stijgend volume maar sanering op komst
De schadeherstelsector heeft het moeilijk. De gevolgen van de COVID-19-pandemie zorgen voor grote uitdagingen. Het Nationaal congres van 30 september komt dan ook op een goed moment. Tijdens een tweetal inleidingen worden de aanwezigen bijgepraat over de actuele stand van zaken, waarna de zaal én de panelleden zich kunnen uitspreken aan de hand van stellingen.
Lees verder
Grootste crypto hack ooit was 'voor de lol'
Hackers hebben eerder deze week zo'n 600 miljoen dollar (433 miljoen pond) gestolen in wat een van de grootste cryptocurrency overvallen ooit lijkt te zijn. Inmiddels is er al zo'n 260 miljoen dollar teruggestort.
Lees verder
Dertig procent schademeldingen Limburg afgehandeld
Het aantal schademeldingen bij Nationale-Nederlanden en de labels OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, ING Verzekeren en SNS Verzekeren, stabiliseert zich op ruim 2000 particulieren en ruim 500 zakelijke. Bij onze zuiderburen heeft NN België ondertussen bijna 2000 meldingen gehad van klanten. Hiervoor heeft het direct na de overstroming haar mobiele kantoor naar de getroffen regio gestuurd.
Lees verder
Mogelijke gevolgen voor de maritieme sector door Brexit
KiM heeft op verzoek van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) een studie uitgevoerd: ‘Brexit en de Nederlandse maritieme sector: een verkenning van de gevolgen van mogelijke Britse beleidswijzigingen op de concurrentiepositie van de Nederlandse zeevaart en zeehavens’. In deze verkenning is KiM nagegaan of de concurrentiepositie van de Nederlandse zeehavens en zeevaart daardoor in het gedrang kan komen.
Lees verder
BMT’s afdeling Brandonderzoek breidt uit met Aimée Tent
BMT heeft Aimée Tent aangetrokken voor het Brandonderzoek team. Aimée is een jong talent op het gebied van zowel technisch als tactisch brandonderzoek.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716