Nieuwsoverzicht week 34
De Cyberverzekering vanuit civielrechtelijk perspectief
Nynke Brouwer, advocate bij Dirkzwager, promoveert binnenkort. Ze zal haar proefschrift getiteld ‘De Cyberverzekering vanuit civielrechtelijk perspectief’ op 7 oktober aanstaande verdedigen.
Lees verder
De NVGA Academy gaat van start
Met ingang van 1 september 2021 gaat de NVGA Academy van start. In deze NVGA Academy zullen de NVGA en de Stichting Assurantie Registratie (SAR) nauw samenwerken om invulling te geven aan de doelstelling om de kennis en kunde van medewerkers van volmachtkantoren naar een hoger niveau te tillen.
Lees verder
Nationale-Nederlanden start samenwerking met TNO
Men heeft steeds meer aandacht voor klimaatverandering, maar staat nog onvoldoende stil bij de invloed van het binnenklimaat op de gezondheid. Uit een kwalitatief onderzoek van Nationale-Nederlanden onder klanten blijkt dat bijna de helft nog nooit heeft nagedacht over de luchtkwaliteit in hun huis. Reden genoeg voor Nationale-Nederlanden Bank om actie te ondernemen.
Lees verder
Swiss Re en Climeworks gaan een partnerschap aan tegen klimaatverandering
Swiss Re en Climeworks, een toonaangevende specialist in het opvangen van koolstofdioxide, gaan een partnerschap aan om klimaatverandering te bestrijden. De partners ondertekenden 's werelds eerste langlopende samenwerkingsovereenkomst voor directe opvang en opslag van koolstofdioxide ter waarde van 10 miljoen dollar over een periode van tien jaar.
Lees verder
Senior-expert Ben Clemens naar Hanselman Groep
​Na bijna 23 jaar bij CED Property gaat Ben Clemens per 1 oktober aan de slag bij Hanselman Groep als senior-expert. Zijn toekomstige werkgebied blijft in grote lijnen gelijk, namelijk de provincie Limburg.
Lees verder
RTL Z programma De Barometer wijdt special aan de Bureaus
Het RTL Z programma De Barometer, waarin succesvolle ondernemers worden gevolgd, gaat een heel programma wijden aan de Bureaus. In deze special wordt presentatrice Eva van den Dam wegwijs gemaakt in de wereld van de letselschade.
Lees verder
Halfjaarcijfers a.s.r. tonen sterk resultaat
De halfjaarcijfers van a.s.r. zijn bekend. In het eerste halfjaar is het operationeel resultaat met 20,2% gestegen van € 446 miljoen in 2020 naar € 536 miljoen in 2021. Het operationeel resultaat van het segment Schade is met € 55 miljoen gestegen naar € 179 miljoen.
Lees verder
Kans op extreme regenval in eeuw verhoogd met 800 procent
Het Verbond van Verzekeraars heeft bekendgemaakt dat klimaatverandering de kans op extreme regenval, die in juli overstromingen veroorzaakte in o.a. Limburg, 20 tot 800 procent hoger is dan een eeuw geleden.
Lees verder
Edward Bonsel benoemd tot Head of Benelux Corporate Risk & Broking WTW
Edward Bonsel is per direct benoemd tot Head of Benelux Corporate Risk & Broking voor Willis Towers Watson. Bonsel breidt zijn leiderschap van het Belgische CRB team uit naar de Benelux om de CRB-activiteiten op een hoger niveau te brengen.
Lees verder
Verti Versicherung AG vertrouwt op de AI-gebaseerde software van FRISS
Verti Versicherung AG, Duitslands op een na grootste directe autoverzekeraar, gaat voortaan werken met de AI-gebaseerde software van FRISS om de service aan de klant te verbeteren. De oplossing van FRISS is onder schadeverzekeraars de meest geïmplementeerde AI-gebaseerde oplossing voor fraudedetectie en risicobeperking. FRISS versnelt de digitale transformatie van Verti door de werkstromen te optimaliseren met innovatieve producten en door Verti en zijn polishouders de best mogelijke klantervaring te bieden.
Lees verder
Aziz Hussainali naar Crawford & Company
Per 1 september maakt Aziz Hussainali de overstap naar Crawford & Company, waar hij als schade-expert Property aan de slag gaat.
Lees verder
Lustrum event Introductie Coassurantie VNAB verplaatst
Vanwege de verlengde coronamaatregelen wordt het lustrum event voor de Introductie Coassurantie verplaatst naar maandag 15 november. Hierdoor vervalt de datum 16 september.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716